Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Ένας 7χρονος που έχει εμμονή με τα απορριμματοφόρα παίρνει την πιο ευχάριστη έκπληξη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δείτε τι οργάνωσε η μαμά του.

Ο μικρός Cohen Mahoney είναι γοητευμένος από τα απορριμματοφόρα από την παιδική του ηλικία κι όταν μεγαλώσει θέλει να εργαστεί στην αποκομιδή σκουπιδιών.

Αυτή την εβδομάδα, στα έβδομά του γενέθλια, έλαβε το καλύτερο δώρο από μια εταιρεία αποκομιδής απορριμμάτων στη γενέτειρά του, τη Λουιζιάνα, όταν 4 υπάλληλοι ήρθαν στο σπίτι του. «Όταν είδα το απορριμματοφόρο σκέφτηκα ότι είχαμε ξεχάσει να βγάλουμε έξω τα σκουπίδια μας και ότι ήταν μέρα συγκομιδής», είπε ο μικρός Cohen. Οι εργαζόμενοι έδωσαν στον 7χρονο ένα παιχνίδι απορριμματοφόρο, ένα καλάθι με δώρα, δοχεία απορριμμάτων και είδη ένδυσης με το μονόγραμμα του Cohen.

Η μητέρα του εξήγησε ότι το αγοράκι είχε εμμονή με τα απορριμματοφόρα από πολύ μικρός και αποφάσισε να του οργανώσει αυτή την έκπληξη για τα γενέθλιά του. Όπως εξήγησε, κάθε φορά που βρίσκονται σε ένα νέο μέρος, εκείνος επισημαίνει τους διαφορετικούς κάδους και τα απορριμματοφόρα που βλέπει και εξηγεί τις διαφορές με αυτά της περιοχής του. Στο πλαίσιο της έκπληξης, επίσης, οι υπάλληλοι έβαλαν το αγοράκι να καθίσει πάνω στο απορριμματοφόρο για να δει πώς είναι όταν το οδηγείς.

Η μητέρα του επίσης ανέφερε ότι πιστεύει ότι το δώρο-έκπληξη θα τροφοδοτήσει το μόνο που θέλει να κάνει ο γιος της, δηλαδή να εργαστεί στην αποκομιδή σκουπιδιών. «Νομίζω ότι, αν μη τι άλλο, πρόκειται να αυξήσει το πάθος του γι’ αυτό», είπε και πρόσθεσε: «Λέει ότι θέλει να δουλεύει με τα σκουπίδια και έτσι θα τον στηρίξουμε οποιοδήποτε κι αν είναι το πάθος του». Η κυρία Mahoney ευχαρίστησε επίσης τους εργαζόμενους που ήρθαν για να κάνει τα γενέθλια του γιου της τόσο ξεχωριστά.












Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.