Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε τον εγγονό του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αναπάντεχη τροπή παίρνει η υπόθεση του τροχαίου με εγκατάλειψη που συνέβη την προηγούμενη Τρίτη στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, με θύμα ένα αγοράκι ενός έτους. Ο οδηγός του φορτηγού που παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε το άτυχο αγόρι είναι ο παππούς του.

Το τραγικό περιστατικό έγινε το μεσημέρι της προηγούμενης Τρίτης, 14 Ιουνίου, όταν σε οικισμό της ευρύτερης περιοχής των Διαβατών, ένα φορτηγό αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα το αγοράκι, ενώ ο οδηγός του το εγκατέλειψε στον τόπο του δυστυχήματος.

Μετά από έρευνα της Αστυνομίας, τα στοιχεία του οδηγού του οχήματος ταυτοποιήθηκαν, και αυτός είναι ο 51χρονος παππούς του παιδιού.

Σε βάρος του, σχηματίσθηκε δικογραφία, από το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, που διενεργεί την προανάκριση, για τα αδικήματα της «ανθρωποκτονίας από αμέλεια» και παράβασης του Κ.Ο.Κ. σχετικά με τη «Συμπεριφορά σε Περίπτωση Ατυχήματος».

Η σχετική δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

---------

Συγκλονιστικές μαρτυρίες: "Έτσι παρέσυρε ο παππούς στο θάνατο το εγγόνι του"


Λεπτό προς λεπτό περιγράφουν οι αυτόπτες μάρτυρες το σοκαριστικό τροχαίο που συνέβη την περασμένη Τρίτη στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, όταν ο παππούς ενός ανήλικου παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε το άτυχο αγόρι, που ήταν μόλις 16 μηνών.

«Ακούστηκαν φωνές. Το παιδί ακολουθούσε ένα σκυλάκι και τότε ο παππούς κατά λάθος έκανε όπισθεν και πάτησε τον μικρό», περιγράφει ένας άνδρας μιλώντας στην κάμερα του STAR.

Παράλληλα, ένας κάτοικος της περιοχής που γνώριζε τον ηλικιωμένο αναφέρει: «Δεν ήθελε ο παππούς να γίνει αυτό το ατύχημα. Εξαφανίστηκε από το σημείο γιατί δεν μπορούσε να αντικρίσει το θέαμα. “Θα πάω να σκοτωθώ έλεγε”».

Δείτε το βίντεο από το STAR:




Πηγή: http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.