Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Επιχείρηση διάσωσης για Γερμανό τουρίστα στα Γιάννενα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Χωρίς αποτέλεσμα συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής Ιωαννίνων, για τον εντοπισμό ενός 36χρονου Γερμανού τουρίστα, ο οποίος ξεκίνησε πεζοπορία στην περιοχή του Βραδέτου την περασμένη Δευτέρα το πρωί και έκτοτε χάθηκε κάθε επαφή μαζί του.

Ο τουρίστας διέμενε στο Πάπιγκο και την εξαφάνιση κατήγγειλε χθες το μεσημέρι ο φίλος του, καθώς ανησύχησε, όταν ο 36χρονος δεν επέστρεψε και το κινητό του τηλέφωνο δεν δίνει σήμα.

Οι άνδρες της ΕΜΑΚ κάνουν έρευνες στα μονοπάτια της περιοχής, αξιοποιώντας και τις πληροφορίες από παίρνουν από τους κατοίκους της περιοχής.

--------------

Άκαρπες έρευνες για τον εντοπισμό τουρίστα στο Βραδέτο

Ξεκίνησε πεζοπορία το πρωί της Δευτέρας και τα ίχνη του χάθηκαν στην περιοχή.

Χωρίς αποτέλεσμα συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής Ιωαννίνων, για τον εντοπισμό ενός 36χρονου γερμανού τουρίστα, ο οποίος ξεκίνησε πεζοπορία στην περιοχή του Βραδέτου την περασμένη Δευτέρα το πρωί και έκτοτε χάθηκε κάθε επαφή μαζί του.

Ο τουρίστας διέμενε στο Πάπιγκο και την εξαφάνιση κατήγγειλε χθες το μεσημέρι ο φίλος του, καθώς ανησύχησε, όταν ο 36χρονος δεν επέστρεψε και το κινητό του τηλέφωνο δεν δίνει σήμα.

Σύμφωνα με ανταπόκριση του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, οι άνδρες της ΕΜΑΚ κάνουν έρευνες στα μονοπάτια της περιοχής, αξιοποιώντας και τις πληροφορίες από παίρνουν από τους κατοίκους της περιοχής.

--------------

Βοσκός εντόπισε τον γερμανό αγνοούμενο τουρίστα στο Βραδέτο

Αγνοούνταν για δύο μέρες.

Σε δύσβατη περιοχή κοντά στο Τσεπέλοβο εντοπίστηκε πριν από λίγο ο 36χρονος Γερμανός, που αγνοείται εδώ και δύο μέρες και στο σημείο κατευθύνονται οι άνδρες της ΕΜΑΚ, οι οποίοι έχουν οπτική επαφή μαζί του.

Στις 10 το πρωί ένας βοσκός ενημέρωσε την αστυνομία και την πυροσβεστική πως συνάντησε τον Γερμανό, εμφανώς εξαντλημένο, σε μεγάλη απόσταση από το Βραδέτο.

Όταν οι άνδρες της ΕΜΑΚ έφτασαν στο σημείο, ο 36χρονος είχε και πάλι εξαφανιστεί. Οι έρευνες συνεχίστηκαν και λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, οι άνδρες της ΕΜΑΚ τον είδαν να κινείται κοντά στο χωριό Τσεπέλοβο και αυτή την ώρα, επιχειρούν να τον προσεγγίσουν και να τον μεταφέρουν με ασφάλεια στον δρόμο. Στην περιοχή κατευθύνεται και ασθενοφόρο προκειμένου να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο και να του παρασχεθεί ιατρική φροντίδα.


Πηγή: http://www.enikos.gr , http://www.newsbeast.gr και http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.