Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Σκληραίνουν τη στάση τους οι λιμενεργάτες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Δεν εμποδίζουμε τη λειτουργία της τουριστικής κίνησης, απλώς δεν κάνουμε τους χαμάληδες».

Την προειδοποίηση ότι θα εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους στέλνουν στην κυβέρνηση οι λιμενεργάτες, εν μέσω κορύφωσης της τουριστικής κίνησης και αφίξεων κρουζιερόπλοιων.

Και αυτό το σαββατοκύριακο οι λιμενεργάτες απέχουν από την εργασία τους, με τουλάχιστον 13.000 επιβάτες να αναμένονται στον Πειραιά.

Σήμερα αναμένονταν οχτώ κρουαζιερόπλοια στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, ωστόσο ένα από αυτά αποφάσισε να αλλάξει ρότα και να δέσει στο Λαύριο, λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων, παράδειγμα που δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες.

«Οι κ. Τσακαλώτος και Δρίτσας δεσμεύθηκαν στα λόγια. Θέλουμε ένα μίνιμουμ εξασφάλισης στα εργασιακά, χωρίς απολύσεις και με γενικό κανονισμό προσωπικού, δήλωσε στο Mega ο πρόεδρος Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμένων Ελλάδος, Γιώργος Γεωργακόπουλος. «Ο Δρίτσας έφερε γνωμοδοτήσεις όχι ρύθμιση για την προστασία μας. Εάν δεν λυθεί το θέμα θα εντείνουμε τις κινητοποιήσεις», προειδοποίησε.

«Δεν εμποδίζουμε τη λειτουργία της τουριστικής κίνησης, απλώς δεν κάνουμε τους χαμάληδες. Όταν απεργεί ο δημοσιογράφος δεν δίνει ειδήσεις, όταν απεργεί ο ‘‘χαμάλης’’ δεν κουβαλάει» ανέφερε ακόμη.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.