Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Η γυναίκα που περίμενε 18 χρόνια για να αγοράσει το πρώτο της μπικίνι και εμπνέει χιλιάδες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το μήνυμά της για το ιδανικό σώμα.

Είναι η εποχή του έτους όπου δεν μπορείς να περπατήσεις ούτε εκατό μέτρα χωρίς να δεις μία διαφήμιση για μαγιό μπικίνι που θα σου θυμίσει ότι η θάλασσα είναι προ των πυλών.

Η γυναίκα που περίμενε 18 χρόνια για να αγοράσει το πρώτο της μπικίνι και εμπνέει χιλιάδες

Το ίδιο συμβαίνει βέβαια και στα κοινωνικά δίκτυα που κατακλύζονται από όμορφα κορίτσια με μπικίνι στις παραλίες. Ανάμεσα σε αυτές όμως μια φωτογραφία ξεχώρισε. Είναι της 21 έτους Lesley Miller που περίμενε μέχρι αυτή την ηλικία να φορέσει αυτό το μαγιό. Η «περιπέτεια» της Lesley με το σώμα της ξεκίνησε όταν ήταν 3 ετών και το μήνυμά της περιγράφει την ιστορία της: «Κρατούσα το σώμα μου κρυμμένο και καλυμμένο. Είπα στον εαυτό μου ότι μια μέρα θα αφήσω το σώμα μου να φανεί. Θα ήθελα να κάνω, τέλος, όλα τα πράγματα που ονειρευόμουν. Όταν ήμουν τριών ετών, τα άλλα παιδάκια με ρωτούσαν γιατί ήμουν τόσο μεγαλύτερο από αυτά. Όταν ήμουν επτά ετών ξεκίνησα ήδη δίαιτες που ήταν για ενήλικες. Όταν ήμουν εννιά εντάχθηκα σε μια ομάδα για απώλεια βάρους, ενώ στα έντεκα έκανα χειρουργείο στο στομάχι και ο γιατρός μού είπε ότι θα γίνω πολύ χαρούμενη».

Η νεαρή κοπέλα αναφέρει επίσης πόσο υπέφερε από τα πολλά κιλά της ώστε όταν είδε ότι δεν μπορεί να χάσει, άλλα και να γίνει ευτυχισμένη, άρχισε να αυτοτραυματίζεται. Στα 15 ξεκίνησε να κόβει το δέρμα της, όντας απελπισμένη ενώ όταν ξεπέρασε αυτά τα προβλήματα, ξεκίνησε εκ νέου δίαιτες.

Στα 20 της έχασε μέσα σε 9 μήνες το μισό βάρος του σώματός της. Όλα αυτά τα χρόνια, δεν είχε φορέσει ποτέ της μπικίνι καθώς ντρεπόταν να εμφανιστεί στη θάλασσα και να δείξει το σώμα της. Τώρα όμως πήρε τη μεγάλη απόφαση όπως λέει και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:«Σήμερα, στα 21 μου αγόρασα το πρώτο μου μπικίνι. Μπορείτε να τα δείτε όλα, περίεργα εξογκώματα και λίπος. Δέρμα που κρέμεται, ραγάδες, κυτταρίτιδα, σημάδια από χειρουργεία. Θέλω να μάθω να τα αγαπώ όλα από τον εαυτό μου, όχι μόνο τα μέρη που έχω και τα οποία είναι 'αποδεκτά'».

Η νεαρή κοπέλα δημοσιεύει την ιστορία της και θέλει να εμπνεύσει χιλιάδες ανθρώπους που έχουν πρόβλημα με το σώμα τους ώστε να μην ντρέπονται με αυτό περιμένοντας να γίνει το ιδανικό.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.