Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Αυτά τα δίδυμα έχουν μια μεγάλη διαφορά!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τι έμαθαν οι γονείς τους στην 12η εβδομάδα της κύησης.

Οι γονείς αυτών των διδύμων ηλικίας 16 μηνών, δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν ότι τα παιδιά τους έχουν συλληφθεί με διαφορά μεγαλύτερη της μιας εβδομάδας.

Οι γιατροί είπαν στο ζευγάρι από το Ηνωμένο Βασίλειο ότι τα παιδιά τους Leni και Jenson θα μπορούσαν να είναι το αποτέλεσμα ενός εξαιρετικά σπάνιου φαινομένου κατά το οποίο όταν ένα έμβρυο αρχίζει να αναπτύσσεται στη μήτρα, ένα άλλο ήδη μεγαλώνει. Το ζευγάρι ανακάλυψε για πρώτη φορά πόσο ιδιαίτερα είναι τα μωρά του κατά τη διάρκεια ενός υπερηχογραφήματος ρουτίνας στην 12η εβδομάδα.

Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ένα από τα μωρά ήταν μικρότερο από το άλλο και μετά από έρευνα κατέληξαν ότι το ζευγάρι θα μπορούσε να έχει συλλάβει τα δύο έμβρυα με 10 ημέρες διαφορά. Η 36χρονη Susie που έχει επίσης μια κόρη από προηγούμενο γάμο, δήλωσε στη βρετανική Daily Mail: «Ήμασταν τόσο συγκλονισμένοι όταν ακούσαμε τι είπε στον υπέρηχο για τα δίδυμά μας η ειδικός. Είπε ότι το είχε δει ελάχιστες φορές στην καριέρα της και ότι ήταν απίστευτα σπάνιο. Από τα μεγέθη των διδύμων βρήκε δύο ξεχωριστές ημέρες σύλληψης. Εμείς ποτέ δεν είχαμε ακούσει γι’ αυτό πριν και δεν ξέραμε ότι αυτό είναι δυνατό».

Η ίδια πρόσθεσε ότι ούτως ή άλλως η εγκυμοσύνη ήταν ξαφνική για το ζευγάρι, πόσω μάλλον τα δίδυμα αλλά και αυτό το σπάνιο φαινόμενο. Πέντε εβδομάδες αφού έμαθαν ότι περιμένουν δίδυμα, τους ανακοινώθηκε ότι έχουν συλληφθεί και με αυτή τη διαφορά ημερών. Όλη η εγκυμοσύνη εκτυλίχθηκε ομαλά και πάντα το ένα ακολουθούσε το άλλο στην ανάπτυξη. Η γυναίκα γέννησε τον περασμένο Δεκέμβριο και μετά από λίγες μέρες τα δύο μωρά βγήκαν από το νοσοκομείο και επέστρεψαν με τους γονείς τους στο σπίτι. Τώρα το ζευγάρι, δηλώνει τρισευτυχισμένο και μιλάει για την παράξενη ιστορία του.










Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.