Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Δοκιμάζοντας τα όρια του ανθρώπινου πόνου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Φωτογραφίες μόνο για όσους έχουν γερό στομάχι.

Στην ταράτσα άδειου κτηρίου στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας, ο Dino Helvida και η Kaitlin τεστάρουν τα όρια του ανθρώπινου πόνου. Ο Dino τρυπάει με προσοχή το δέρμα της Kaitlin στον κορμό, τα πόδια και το πρόσωπο και περνά μέσα από τις τρύπες γάντζους.

Όταν η Kaitlin είναι έτοιμη, ο Dino την κρεμά από τους γάντζους από ένα μεταλλικό πλαίσιο, αφήνοντας το σώμα της να αιωρείται σε οριζόντια θέση- από τους γάντζους.

Ο 27χρονος Helvida είναι ειδικός body piercing και body suspension από τη Βοσνία Ερζεγοβίνη και τα τελευταία έξι χρόνια εφαρμόζει αυτή την κάπως ανατριχιαστική πρακτική σε εθελοντές που τολμούν να δοκιμάσουν αυτή την ακραία μορφή body piercing, κάποιες φορές ακόμα και για ώρες.

Η διαδικασία γίνεται με μεγάλη προσοχή και τον Helvida βοηθά η φίλη του, Zorana. Πρώτα γίνεται το piercing με βελόνες, στη συνέχεια περνούν τους γάντζους και τους συνδέουν με ένα λεπτό σκοινί για να σηκωθεί το άτομο από το έδαφος.

«Μπορεί να βάλεις ένα γάντζο ή εκατό. Υπάρχουν διαφορετικοί γάντζοι για διαφορετικές θέσεις και διαφορετικά τμήματα του σώματος», εξήγησε ο Helvida στο Reuters. «Οπότε όλα είναι καλά υπολογισμένα και ασφαλή».

Η προετοιμασία της Kaitlin- που επισκέφθηκε το Ζάγκρεμπ προερχόμενη από τις ΗΠΑ, διήρκεσε περίπου μία ώρα.

Όσοι τολμούν να δοκιμάσουν με τέτοιο τρόπο πώς είναι να περνάς συνειδητά το κατώφλι του πόνου λένε πως η εμπειρία τους δίνει τεράστια αίσθηση ευεξίας και πως η Kaitlin δεν παραπονέθηκε στιγμή για κάποιας μορφής δυσφορία.






















Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.