Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Μια 3χρονη κρύβεται στην τουαλέτα του σπιτιού της - Ο λόγος σοκάρει

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία την οποία τράβηξε μια μητέρα από το Μίσιγκαν και στην οποία απεικονίζεται η ανήλικη κόρης της να στέκεται όρθια στην τουαλέτα του σπιτιού τους.

Πρόκειται για την Stacey Wehrman Feeley, η οποία όπως περιγράφει, όταν είδε την τρίχρονη κόρη της να στέκεται όρθια στην τουαλέτα, νόμιζε απλά ότι της έκανε πλάκα.

Μόλις όμως η τρίχρονη εξήγησε στην μητέρα της τον λόγο που κρυβόταν, εκείνη σοκαρίστηκε και αποφάσισε να μοιραστεί το στιγμιότυπο με τους χρήστες του Facebook, με αποτέλεσμα η φωτογραφία να γίνει viral.



Η μικρή είπε στην μητέρα της ότι έκανε αυτό που την είχαν συμβουλεύσει οι νηπιαγωγοί της στον παιδικό σταθμό. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η τρίχρονη, οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού έδειξαν στην ίδια και στα υπόλοιπα παιδιά το μέρος στο οποίο πρέπει να κρύβεται το καθένα σε περίπτωση που ο παιδικός σταθμός τους κηρυχθεί σε κατάσταση αποκλεισμού.

«Πολιτικοί, κοιτάξτε. Αυτό είναι το παιδί σας, το εγγόνι σας, οι επόμενες γενιές. Πρέπει να ζήσουν τις ζωές τους και να μεγαλώσουν σε αυτόν τον κόσμο με βάση τις αποφάσεις σας. Είναι μόλις τριών ετών και θα κρυφτούν σε ένα μπάνιο, όρθια πάνω στην τουαλέτα. Δεν ξέρω τι θα είναι πιο δύσκολο για εκείνα. Να προσπαθήσουν να μείνουν ήσυχα για πολύ ώρα ή να κρατήσουν την ισορροπία τους και να μην γλιστρήσουν», έγραψε η Stacey Wehrman Feeley στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία της κόρης της.

Η φωτογραφία έχει ήδη κοινοποιηθεί πάνω από 12.500 φορές, με ολοένα και περισσότερους χρήστες του διαδικτύου να σχολιάζουν ότι το συγκεκριμένο στιγμιότυπο αποτελεί τη «λυπηρή αντανάκλαση της σημερινής κοινωνίας».


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.