Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Μέτρα και ενέργειες της τοπικής αυτοδιοίκησης και άλλων υπηρεσιών προς όφελος των πολιτών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Διανομή προϊόντων στο Ηράκλειο Κρήτης

Στις 28 και 29 Ιουνίου.

Ξεκινά η τρίτη διανομή προϊόντων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Κρήτης.

Σε αυτό το πλαίσιο, θα πραγματοποιηθεί αποστολή προϊόντων στις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Κρήτης, την Τρίτη 28 Ιουνίου και την Τετάρτη 29 Ιουνίου, προκειμένου να τα διαθέσουν στους φορείς που συμμετέχουν στην Κοινωνική Σύμπραξη Περιφέρειας Κρήτης.

Ωφελούμενοι του Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής είναι οι τελικοί δικαιούχοι που έχουν υποβάλει αίτηση μέσω ΗΔΙΚΑ, οι οποίοι θα ενημερωθούν για την ημερομηνία διανομής των προϊόντων από τους φορείς-εταίρους που θα τα παραλάβουν.

Οι ωφελούμενοι δικαιούχοι του Προγράμματος θα παραλάβουν τα προϊόντα από τα σημεία διανομής των φορέων που έχουν καταταγεί και θα ειδοποιηθούν από τους δήμους και τους φορείς-εταίρους με ατομικό μήνυμα ή τηλεφώνημα. Τα προϊόντα που πρόκειται να διανεμηθούν πάνες, φασόλια, φακές, ζάχαρη, μακαρόνια, πελτές, υγρό πιάτων, υγρό γενικής χρήσης, σαμπουάν και φέτα.

--------------

Χώρο πρασίνου ετοιμάζει ο δήμος Αθηναίων δίπλα στη Λεωφόρο

Ο χώρος είναι ιδιοκτησίας της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, η οποία συμφωνεί στην πώληση.

Στην αγορά του χώρου που βρίσκεται δίπλα από το γήπεδο του Παναθηναϊκού και επί χρόνια λειτουργούσε ως βενζινάδικο, προχωρά ο δήμος Αθηναίων, προκειμένου να το μετατρέψει σε χώρο πρασίνου.

Ο χώρος είναι ιδιοκτησίας της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, η οποία συμφωνεί στην πώληση. Τη σχετική απόφαση έλαβε στη σημερινή του συνεδρίαση, το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας.

--------------

Δέσμευση 1.575 κιλών πεπονιών χωρίς σήμανση

Εντοπίστηκαν σε επιχείρηση στον δήμο Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

Στη δέσμευση πεπονιών, συνολικού βάρους 1.575 κιλών, προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου σε επιχείρηση εμπορίου αγροτικών προϊόντων στον δήμο Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη, εντοπίστηκαν 176 χαρτοκιβώτια με πεπόνια συνολικού βάρους 1.575 κιλών, χωρίς την προβλεπόμενη σήμανση στα μέσα συσκευασίας.

Θα ακολουθήσει επανέλεγχος από τις αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να κριθεί η οριστική τύχη του προϊόντος.

--------------

Ανακατασκευάζει παιδικές χαρές ο Δήμος Αθηναίων

Ο Δήμος έχει 132 παιδικές χαρές, η ανακατασκευή των οποίων έχει προϋπολογισθεί σε 10,6 εκατ. ευρώ
.

Στην ανακατασκευή και πιστοποίηση ασφάλειας των παιδικών του χαρών , προχωρά ο δήμος Αθηναίων . Όπως ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο, στη σημερινή του συνεδρίαση , ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας του Δήμου ( ΟΠΑΝΔΑ) , κ. Τεντόμας , ο Δήμος έχει 132 παιδικές χαρές, η ανακατασκευή των οποίων έχει προυπολογισθεί σε 10,6 εκατομμύρια ευρώ . Ο κ. Τεντόμας δεν απέκλεισε την περίπτωση κάποιες απ΄ αυτές τις παιδικές χαρές να κλείσουν. Ειδικά εκείνες που έχουν παλαιά όργανα και κοντά σ΄ αυτές λειτουργούν άλλες σε πολύ καλύτερη κατάσταση .

Οι εκπρόσωποι των παρατάξεων που τοποθετήθηκαν ζήτησαν όχι μόνο να μην κλείσει καμία και να ανακατασκευαστούν όλες αλλά και να δημιουργηθούν κι άλλες , ειδικά σε υποβαθμισμένες περιοχές.

--------------

Μεταφορά μοσχεύματος από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη με αεροσκάφος C-12

Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με ασφάλεια.

Ολοκληρώθηκε με ασφάλεια η μεταφορά μοσχεύματος (νεφρού) από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη, με αεροσκάφος C-12 της Αεροπορίας Στρατού.

Η επιχείρηση ξεκίνησε στις 6:25 και ολοκληρώθηκε στις 7:15.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr , http://www.newsbeast.gr , http://www.newsbeast.gr , http://www.newsbeast.gr και http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.