Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Σεξουαλικά εγκλήματα γένους… θηλυκού

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σοκαριστικές υποθέσεις βιασμών και κακοποίησης με γυναίκες στο ρόλο του θύτη.

Όταν ακούμε για υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης, βιασμών και άλλων σεξουαλικών εγκλημάτων, συνήθως θα σκεφτούμε ότι στη θέση του θύτη έχουμε έναν άντρα. Αν και πιθανότατα κάτι τέτοιο να επαληθεύεται στατιστικά, δεν αποκλείεται ένοχος να είναι και μία γυναίκα.

Στα αρχεία των σεξουαλικών εγκλημάτων μπορούν να βρεθούν κάμποσες υποθέσεις με γυναίκες να προβαίνουν σε αποτρόπαιες πράξεις τόσο σε βάρος ανήλικων, αλλά ακόμη και ενήλικων!

Ας δούμε 8 τέτοιες ενδεικτικές υποθέσεις με πρωταγωνιστές γένους θηλυκού…
Η 25χρονη μις Ουαϊόμινγκ που εξανάγκαζε το θύμα της σε συνεχείς σεξουαλικές επαφές για 3 ημέρες



Στα τέλη του ’70, η 25χρονη Joyce McKinney συναντά τον 19χρονο Kirk Anderson σε μαθήματα δράματος και συνάπτουν μία σύντομη σχέση. Το νεαρό αγόρι, όμως, όντας βαθιά θρησκευόμενος, σύντομα άρχισε να νιώθει ενοχές. Προκειμένου να συζητήσει με τον επίσκοπο της ενορίας του, φεύγει για Αγγλία.

Η Joyce, η οποία είχε στεφθεί μάλιστα και μις Ουαϊόμινγκ, δεν φάνηκε καθόλου ευχαριστημένη με αυτήν την εξέλιξη. Άμεσα προσλαμβάνει έναν ντεντέκτιβ προκειμένου να εντοπίσει το αγόρι. Αφού πληροφορείται πού συχνάζει, αρπάζει ένα ψεύτικο πιστόλι κι ένα μπουκάλι με χλωροφόρμιο, και με τη βοήθεια του φίλου της Keith May σπεύδει να βρει τον 19χρονο. Φτάνοντας στην Αγγλία, νοικιάζει ένα εξοχικό σπίτι στο Ντέβον και δίνει το ψεύτικο όπλο στο May με την εντολή να της φέρει τον αγαπημένο της. Ο άντρας απαγάγει το αγόρι έξω από την εκκλησία και το μεταφέρει στο σπίτι, όπου η McKinney τον περίμενε έχοντας ετοιμάσει δείπνο. Κατόπιν, διατάσσει τον May να δέσει το νεαρό στο κρεβάτι όπου τον εξαναγκάζει σε σεξουαλικές επαφές, για 3 μέρες!

Τελικά ο νεαρός υπόσχεται να την παντρευτεί και η McKinney λύνει τα δεσμά και τον αφήνει ελεύθερο. Το αγόρι αναφέρει τα πάντα στην αστυνομία, δηλώνοντας ότι το σχέδιο της γυναίκας ήταν να κάνουν συνέχεια σεξ μέχρι η ίδια να μείνει έγκυος! Από τη μεριά της, η McKinney ισχυρίστηκε πως σκοπός της ήταν να απελευθερώσει τον Anderson «από την τρέλα του Μορμονισμού».

Η δασκάλα που ερωτεύτηκε τον 11χρονο μαθητή της



Η Jennifer Rice ήταν δασκάλα σε ένα δημοτικό στην Τακόμα της Ουάσιγκτον όπου ερωτεύτηκε σφοδρά έναν 11χρονο μαθητή της. Η εμμονή της την οδήγησε σε μια απρεπή σχέση μαζί του, σχέση που περιελάμβανε ανταλλαγές email με προκλητικό περιεχόμενο, ραντεβού σε σινεμά και τελικά σεξουαλική επαφή. Ο πατέρας του αγοριού σύντομα υποπτεύτηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τη δασκάλα και απαγόρευσε στο γιο του να επικοινωνήσει ξανά μαζί της, κάτι που οδήγησε την όλο και πιο ασταθή Rice, να απαγάγει το παιδί. Σχεδίαζε να βγάλει τον 11χρονο από την πολιτεία και μάλιστα -κατά τη διαδρομή- το βίασε σε μια στάση που έκαναν.

Μετά τη σύλληψή της, αποκαλύφθηκε ότι η γυναίκα είχε κακοποιήσει σεξουαλικά και τον 15χρονο αδελφό του αγοριού. Το 2009 καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκισης.

Παντρεύτηκε το θύμα βιασμού για να γλυτώσει τη φυλακή



Μια ακόμη δασκάλα, η Leah Shipman, όχι μόνο ασέλγησε σε βάρος ενός 15χρονου μαθητή της, όμως γλύτωσε την φυλάκιση, καθώς 2 χρόνια μετά τη σύλληψή της παντρεύτηκε το νεαρό!

Η γυναίκα είχε αναπτύξει σεξουαλικό δεσμό με τον 15χρονο Johnny Ray Ison, ενώ δίδασκε σε Λύκειο της Βόρειας Καρολίνας. Τελικά, αν και συνελήφθη, γλύτωσε τη δίωξη εκμεταλλευόμενη ένα νομικό κενό.

Παντρεύτηκε το αγόρι μόλις 6 μέρες αφότου παράτησε τον επί 19 χρόνια σύζυγό της. Είχε λάβει μάλιστα τη συγκατάθεση της μητέρας του παιδιού να παντρευτεί τον ακόμη ανήλικο γιο της. Η τακτική αυτή της επέτρεψε να επικαλεστεί το άρθρο του αμερικανικού συντάγματος, που απαγορεύει στο σύζυγο του κατηγορούμενου να καταθέσει εναντίον του.

Χωρίς την κατάθεση του Ison, η γυναίκα μπορούσε να κατηγορηθεί μόνο για παρεμπόδιση της έρευνας, καλώντας το αγόρι και στέλνοντάς του μηνύματα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Τιμωρήθηκε με μόλις λίγες μέρες φυλάκισης με αναστολή και μικρό χρηματικό πρόστιμο. Βέβαια της απαγορεύτηκε να διδάξει ξανά.

Η νεαρή που εξαπατούσε κοπέλες, υποκρινόμενη... τον άντρα



Χρησιμοποιώντας διαφορετικές ταυτότητες, η 19χρονη Gemma Barker εξαπάτησε τις ζωές των γυναικών που η ίδια έλεγε ότι αγαπούσε.

Το 2009, η νεαρή κοπέλα προσέγγισε δύο ανήλικα κορίτσια στο Facebook, υποδυόμενη τον άντρα και τις έπεισε να συναντηθούν. Κατά τις συναντήσεις με τα κορίτσια, η Gemma εμφανιζόταν με αντρικό ντύσιμο και στυλ, εξαπατώντας τες, καθώς συστηνόταν με το ανδρικό της όνομα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις περιγραφές του ενός 15χρονου κοριτσιού, η Gemma υποκρινόταν πολύ καλά τον άντρα: «Είχε παιδικό πρόσωπο, χωρίς σημάδια, όμως πάντα φορούσε καπέλο ή φούτερ με κουκούλα για να κρύβει το πρόσωπό της. Όταν φιλιόμασταν έμοιαζε με αληθινό φιλί. Η Gemma είχε πολύ μικρό στήθος κι έτσι δεν το ένιωθα όταν αγκαλιαζόμασταν, δεν υπήρχε τίποτα εκεί».

Κανένα από τα δύο κορίτσια δεν υποπτεύτηκε ότι το «αγόρι» τους, ήταν στην πραγματικότητα γυναίκα. Μάλιστα, ακόμη, κι όταν η σχέση τους προχώρησε στο επόμενο στάδιο, η Gemma χρησιμοποιώντας sex toys, κατάφερνε να συνεχίσει την εξαπάτηση!

Τελικά, ένα από τα κορίτσια εντόπισε την Gemma να χρησιμοποιεί μια διαφορετική ταυτότητα που είχε πλάσει για να συνάψει σχέση με μια άλλη κοπέλα. Τα δύο κορίτσια όμως γνωρίζονταν κι έτσι η απάτη αποκαλύφθηκε. Οι κοπέλες πήγαν στην αστυνομία και η Gemma συνελήφθη και καταδικάστηκε σε 2,5 χρόνια φυλάκιση για σεξουαλική κακοποίηση. Τα δύο θύματα της κατέφυγαν μάλιστα σε συμβουλευτική για θύματα βιασμού.

Η μητέρα που προσκαλούσε φίλους του γιου της για «σεξ πάρτι»



Η Courtney Reschke, το 2012, χρησιμοποιώντας το Facebook, αλλά και SMS, κατάφερε να δελεάσει τουλάχιστον 8 νεαρά αγόρια, ηλικίας 15 ετών, να έρθουν σπίτι της. Επρόκειτο μάλιστα για φίλους του ίδιου της του παιδιού! Η γυναίκα αφού έπειθε τα αγόρια να έρθουν σπίτι της, τα μεθούσε και κατόπιν τα κακοποιούσε σεξουαλικά. Όσα συνέβαιναν σπίτι της, χαρακτηρίστηκαν «σεξ πάρτι».

Η γυναίκα αρχικά δήλωσε αθώα στις κατηγορίες που αντιμετώπιζε. Ωστόσο αργότερα, προχώρησε σε συμβιβασμό και σήμερα εκτίει ποινή φυλάκισης 20 ετών.

Η δασκάλα που έβαλε τον μαθητή της σε μια άρρωστη σχέση πολλών χρόνων



Για άλλη μια φορά έχουμε μια υπόθεση με πρωταγωνίστρια τη δασκάλα του νεαρού θύματος. Ο Aaron Gilmore ήταν 11 χρονών και μαθητής της 35χρονης Hendrika Shaskey, σε σχολείο της Νέας Ζηλανδίας. Το αγόρι είχε αποστασιοποιηθεί από τη μητέρα του και η 35χρονη έσπευσε να το εκμεταλλευτεί, προσκαλώντας τον στο σπίτι της προκειμένου να γνωρίσει τα δικά της παιδιά. Το αγόρι ένιωσε αγάπη κι άρχισε να θεωρεί τη δασκάλα του σαν μια «δεύτερη μητέρα». Δυστυχώς για τον ίδιο, τα κίνητρα της γυναίκας δεν ήταν το ίδιο αθώα. Σε λιγότερο από ένα χρόνο αφότου ξεκίνησαν τις επαφές τους, η Shaskey τον μετέφερε σε ένα απομονωμένο πάρκινγκ όπου και ασέλγησε σε βάρος του.

Όντας συναισθηματικά τραυματισμένος, ο Gilmore θεώρησε την κακοποίηση ως μητρική εκδήλωση και ένδειξη στοργής. Αυτή η άρρωστη κατάσταση συνεχίστηκε για 5 χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων ο Gilmore κοιμόταν στο σπίτι της δασκάλας του. Η γυναίκα κάποια στιγμή αποφάσισε να πάρει το νεαρό αγόρι για διακοπές. Εκεί, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, τον βίασε.

Επιστρέφοντας, η δασκάλα πήρε διαζύγιο και οι γονείς του παιδιού αγνοώντας όλα όσα είχαν συμβεί, του επέτρεψαν να μείνει στο σπίτι της, μιας και βρισκόταν πιο κοντά στο σχολείο και την ακαδημία χορού όπου και φοιτούσε.

Το αγόρι διέφυγε απ’ αυτή τη νοσηρή κατάσταση, όταν σε ηλικία 18 ετών, βρήκε μια δουλειά χορευτή στην Αυστραλία. Στις αρχές του 2000, ο Gilmore αποφάσισε να μιλήσει για τα όσα έζησε. Αν και αρχικά οι ισχυρισμοί του έγιναν δεκτοί με αμφιβολία και καγχασμούς, τελικά η Shaskey συνελήφθη και καταδικάστηκε σε κάθειρξη 10 ετών.

Η 35χρονη που έβαλε στο μάτι τον γιο των γειτόνων της



Όταν η 35χρονη Sarah Hopkins έβαλε στο μάτι τον 11χρονο γιο των γειτόνων και φίλων της, δεν υπήρχε τίποτα που να μπορούσε να την σταματήσει. Η γυναίκα άρχισε να βγάζει το νεαρό παιδί βόλτες και να το προσκαλεί στο σπίτι της. Εκεί, αφού του έδειχνε πορνογραφικό υλικό, κατόπιν οι δύο τους επιδίδονταν σε σεξουαλικές επαφές.

Ωστόσο, το ένοχο μυστικό αποκαλύφθηκε τον Αύγουστο του 2013, όταν το παιδί μίλησε στη μητέρα του για τις λεπτομέρειες της 8μηνης σχέσης με την 35χρονη. Η Hopkin συνελήφθη και καταδικάστηκε σε 12 έτη φυλάκισης. Η ίδια ισχυρίστηκε πως ποτέ δεν απείλησε το παιδί, ούτε και του προσέφερε τίποτα σαν αντάλλαγμα για σεξ.

Η μητέρα που ασέλγησε σε βάρος του 10 μηνών γιου της



Άκρως σοκαριστική είναι η υπόθεση με πρωταγωνίστρια την Ashley Jessup. Τον Αύγουστο του 2011, ο εραστής της με τον οποίο συνήθιζαν να ανταλλάζουν προκλητικές εικόνες και βίντεο μέσω e-mail, της ζήτησε να προχωρήσει σε άρρωστες σεξουαλικές πράξεις με τον μόλις 10 μηνών γιο της την ώρα που η κάμερα θα έγραφε! Η γυναίκα δεν δίστασε στιγμή και κατέγραψε τον εαυτό της να κάνει στοματικό έρωτα και να χαϊδεύει τα γενετικά όργανα του βρέφους!

Όταν η πρώην κοπέλα του άντρα βρήκε τα βίντεο στον υπολογιστή του, επικοινώνησε αμέσως με την αστυνομία, η οποία κατέσχεσε το μηχάνημα. Ο άντρας καταδικάστηκε για πορνογραφία ανηλίκου σε πολυετή φυλάκιση, ενώ η Jessup καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για βιασμό παιδιού κάτω των 13 ετών, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο κι άλλες κατηγορίες. Το παιδί τέθηκε υπό την επιμέλεια της γιαγιάς του.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.