Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Ρίσκαραν τη ζωή τους για να βγάλουν μία selfie

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η επικίνδυνη φωτογραφία πάνω στις γραμμές του τρένου.

«Ρώσικη ρουλέτα» με τη ζωή τους φαίνεται πως έπαιξαν δύο νεαρές οι οποίες αποφάσισαν να ρισκάρουν για να βγάλουν μερικές selfies και να βρουν την καλύτερη.

Τα κορίτσια, που θεωρείται ότι είναι ηλικίας περίπου 15 ετών, βρίσκονται πάνω σε μια πολυσύχναστη σιδηροδρομική γραμμή στη Νότια Ουαλία και παίρνουν πολλές διαφορετικές πόζες βγάζοντας φωτογραφίες με τα κινητά τους τηλέφωνα. Από το σημείο περνούν πολύ συχνά αμαξοστοιχίες που μεταφέρουν κόσμο από την μία πόλη στην άλλη. Ένας μηχανοδηγός οργισμένος από τις ενέργειές τους, προειδοποίησε τους γονείς να βεβαιωθούν ότι τα παιδιά τους παραμένουν μακριά από τις γραμμές των τρένων, κάνοντας λόγο για μια «απόλυτη ανοησία».

«Αυτό είναι ένα σοβαρό θέμα και καθώς τα σχολεία κλείνουν το καλοκαίρι υπάρχουν περιπτώσεις ανομίας από τους εφήβους οι οποίες θα αυξηθούν σημαντικά, καθώς όπως επίσης και θάνατοι», αναφέρει ένας οδηγός τρένου. Μια γυναίκα που ζει κοντά στις ράγες περιγράφει τα κορίτσια ως «εντελώς θλιβερά» και προσθέτει: «Δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν από το να παίζουν ρώσικη ρουλέτα με τη ζωή τους;».

Η Βρετανική Αστυνομία Συγκοινωνιών διερευνά πώς τα κορίτσια κατάφεραν να φτάσουν στις ράγες, ενώ ένας εκπρόσωπος σημειώνει ότι είναι ενήμεροι για τη φωτογραφία και θέλει να υπενθυμίσει ότι ο σιδηρόδρομος είναι ένα επικίνδυνο περιβάλλον καθώς τα τρένα ταξιδεύουν σε εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες όντας στην πραγματικότητα πολύ πιο ήσυχα απ' ό,τι οι άνθρωποι αναμένουν.

«Ενδιαφερόμαστε περισσότερο για τις περιπτώσεις πρόληψης της ανομίας ώστε να σωθούν ζωές και ειλικρινά ελπίζουμε ότι οι άνθρωποι θα λάβουν σοβαρά υπόψη αυτή την προειδοποίηση. Το μήνυμα είναι απλό: Παραμείνετε ασφαλείς και να μείνετε μακριά από το σημείο», ανάφεραν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.