Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Μέχρι τις 30 Ιουνίου θα συνεχίσουν την αποχή οι δικηγόροι της Πάτρας - Μέχρι 17 στην Αθήνα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μυστική ψηφοφορία έγινε σήμερα στα γραφεία του συλλόγου.

Μέχρι και τις 30 Ιουνίου θα συνεχίσουν την αποχή τους οι δικηγόροι της Πάτρας, σύμφωνα με το αποτέλεσμα της μυστικής ψηφοφορίας που έγινε σήμερα στα γραφεία του συλλόγου.

Ειδικότερα, μετά την απόφαση της ολομέλειας των προέδρων των δικηγορικών συλλόγων της χώρας, για παράταση της αποχής μέχρι και 17 Ιουνίου, το διοικητικό συμβούλιο του δικηγορικού συλλόγου αποφάσισε να συγκαλέσει έκτακτη γενική συνέλευση και να θέσει στην κρίση των μελών, το ζήτημα της κινητοποίησης, με δύο προτάσεις:

Η μία πρόταση αφορούσε την παράταση της αποχής μέχρι 17 Ιουνίου και η δεύτερη τη συνέχιση της αποχής μέχρι τα τέλη Ιουνίου.

Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα, ψήφισαν 352 δικηγόροι, εκ των οποίων 240 ψήφισαν υπέρ της πρότασης για συνέχιση αποχής μέχρι 30 Ιουνίου και 111 υπέρ της πρότασης για παράταση της αποχής μέχρι 17 του μηνός, ενώ βρέθηκε και ένα άκυρο ψηφοδέλτιο.

---------

Αποχή μέχρι τις 17 Ιουνίου αποφάσισαν οι δικηγόροι της Αθήνας

Υιοθετείται νέο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων.

Τη συνέχιση της αποχή τους αποφάσισαν οι δικηγόροι της Αθήνας. Συγκεκριμένα , το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών μετά και την απόφαση της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, της 3ης Ιουνίου 2016, αποφάσισε:

· Συνεχίζεται η αποχή με το ισχύον πλαίσιο έως και τις 17 Ιουνίου 2016.

· Από τις 18 Ιουνίου 2016 και μετά, υιοθετείται το πλαίσιο στοχευμένων δράσεων που αποφάσισε η Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, στις 3/6/2016.

· Διευκρινίζεται ότι οι υποθέσεις ασφαλιστικών μέτρων συζητούνται χωρίς να απαιτείται άδεια, από την δικάσιμο της 9/6/2016 και εξής, ανεξάρτητα εάν έχει χορηγηθεί ή όχι προσωρινή διαταγή.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr και http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.