Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Μερικές ιδιότητες του iPhone που ίσως δεν γνωρίζετε

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Χρήσιμα κόλπα που αξίζει να μάθετε.

Ακόμη και αν ένας χρήστης συσκευής iPhone χρησιμοποιεί το κινητό του κάθε μέρα και όλη μέρα, υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά που μπορεί να μην τα γνωρίζει

Μερικά από αυτά είναι σε κοινή θέα ενώ άλλα... χάνονται μέσα στο μενού. Δείτε μερικά από αυτά που πιθανόν, αν δεν έχετε επεξεργαστεί πολύ τη συσκευή σας, δεν τα γνωρίζετε.

1. Μπορείτε να απαντήσετε σε μήνυμα χωρίς να ξεκλειδώσετε τη συσκευή σας



Μόλις δείτε την ειδοποίηση ενός μηνύματος, χωρίς να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνο, τραβήξτε την προς τα κάτω και θα μπορείτε να απαντήσετε άμεσα σε ο,τι σας έχουν στείλει.

2. Απαντήστε σε ένα μήνυμα ενώ είστε σε μια εφαρμογή



Εάν σας έρθει κάποιο μήνυμα και θέλετε να απαντήσετε χωρίς να βγείτε από την εφαρμογή που είστε τότε μπορείτε να τραβήξετε την οθόνη από επάνω προς τα κάτω, να πάτε στην ειδοποίηση του μηνύματος, να σύρετε προς τα αριστερά και να απαντήσετε.

3. Δείτε ποιες εφαρμογές καταναλώνουν περισσότερη μπαταρία



Πρόκειται για έναν πολύ απλό τρόπο για να μάθετε ποια εφαρμογή που χρησιμοποιείτε «τρώει» περισσότερη μπαταρία από τη συσκευή σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας Ρυμίσεις> Μπαταρία.

4. Στείλτε ηχητικά μηνύματα και μηνύματα βίντεο που αυτοκαταστρέφονται



Αν θέλετε το ηχητικό μήνυμα σας μήνυμα να σβηστεί μόνο του μέσα σε δύο λεπτά υπάρχει λύση. Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις και στη συνέχεια στα μηνύματα και στην ενότητα για τα μηνύματα ήχου και βίντεο επιλέξτε αυτά να λήγουν μέσα σε δύο λεπτά.

5. Βάλτε σε σίγαση τα μηνύματα κειμένου



Μπορείτε να βάλετε σε σίγαση τις ειδοποιήσεις μηνυμάτων κειμένων για μεμονωμένες επαφές και συνομιλίες. Εκεί μπορείτε να επιλέξετε το «Μην ενοχλείτε» και να ακούτε τις ειδοποιήσεις μόνο από τους αριθμούς και τις επαφές που θέλετε.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.