Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Οι εξελίξεις στην υπόθεση στα Τρίκαλα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τρίκαλα: Τα ψυχολογικά προβλήματα της 53χρονης οδήγησαν στη φρίκη


Έντονα ψυχολογικά προβλήματα φέρεται να αντιμετωπίζει η 53χρονη γυναίκα που κρατούσε τη σορό του νεκρού συζύγου της στο διαμέρισμα στα Τρίκαλα, όπου διέμενε με τα δυο ανήλικα παιδιά τους, εδώ και τρεις μήνες.

Για την εν λόγω υπόθεση ο «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε ενημερώσει τις αρχές από τον Μάρτιο του 2015, καθώς όπως ανέφερε ο πρόεδρος του φορέα, Κώστας Γιαννόπουλος, είχαν δεχτεί μία ανώνυμη κλήση από κάποιον γείτονα ο οποίος ενημέρωσε ότι η οικογένεια αυτή έχει πρόβλημα και υπάρχουν θέματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Η καταγγελία αφορούσε τότε την παραμέληση των ανήλικων παιδιών, που σήμερα είναι 11 και 13 ετών.

«Στείλαμε έγγραφη καταγγελία στον αρμόδιο εισαγγελέα προκειμένου να γίνει η έρευνα… Τελικά, πήγαν μία φορά, αλλά δεν διαπίστωσαν κάτι μεμπτό. Στη συνέχεια λάβαμε μία κλήση προχθές και καλέσαμε κατευθείαν την ασφάλεια, η οποία πήγε και διαπίστωσε το πρόβλημα, και έτσι ξετυλίχθηκε το θέμα αυτό» επισήμανε ο κ. Γιαννόπουλος, μιλώντας στο Star.

Δείτε το βίντεο:



----------------

Σοκαρισμένος ο αδελφός του νεκρού άνδρα στα Τρίκαλα


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα" η 53χρονη γυναίκα κρατούσε τη σορό του νεκρού συζύγου της στο διαμέρισμα στα Τρίκαλα για έξι με οκτώ εβδομάδες.

Ο αδελφός του νεκρού συζύγου σημείωσε στην εκπομπή ότι είχαν να μιλήσουν περίπου δύο μήνες.

"Ο αδελφός μου ήταν άρρωστος. Είχε καρκίνο στον προστάτη. Τώρα από κει και πέρα τι έγινε μέσα σε αυτό το σπίτι δεν ξέρω" δήλωσε χαρακτηριστικά.

"Είμαι σοκαρισμένος με αυτό που έχει γίνει" τόνισε.

Δείτε το βίντεο από το STAR:



----------------

Τι λέει ο ιατροδικαστής για τη σορό του 75χρονου στα Τρίκαλα


Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Τρικάλων με την γυναίκα και τα δύο ανήλικα παιδιά της που ζούσαν μαζί με το πτώμα του 75χρονου συζύγου και πατέρα.

Ο ιατροδικαστής κ. Χρήστος Κραβαρίτης σημείωσε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" ότι ο 75χρονος βρισκόταν για έξι με οκτώ εβδομάδες νεκρός στο σπίτι του.

Ο ιατροδικαστής επίσης σημείωσε: "Ο θάνατος ήταν παθολογικής αιτίας και ο θανών ήρθε στο νεκροτομείο με τον καθετήρα!".

Δείτε το βίντεο από το STAR:



----------------

Στο ψυχιατρείο η σύζυγος του νεκρού καθηγητή στα Τρίκαλα

Υποστήριξε ότι κρατούσε το πτώμα στο σπίτι γιατί δεν ήθελε να τον αποχωριστεί.

Σε ψυχιατρική κλινική μεταφέρθηκε η σύζυγος του Τρικαλινού καθηγητή ο οποίος παρέμενε νεκρός επί 4 μήνες στο σπίτι του. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από τις ανώνυμες καταγγελίες που έγιναν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr η γυναίκα εξετάστηκε χθες από ειδικό ψυχίατρο ο οποίος διέγνωσε διαταραχή προσωπικότητας και έκρινε πως πρέπει να μεταφερθεί για νοσηλεία σε ψυχιατρική κλινική. Η σύζυγος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ισχυρίστηκε πως δεν ήθελε να αφήσει τον σύζυγο και πατέρα να φύγει από το σπίτι!


Πηγή: http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr και http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.