Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Γέννησε πανομοιότυπα τρίδυμα αγοράκια!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μαμά από το Λίβερπουλ αλλάζει 130 πάνες την εβδομάδα και βάζει 3 φορές τη μέρα πλυντήριο.

Όταν οι γιατροί της είπαν ότι περιμένει τρίδυμα αρχικά σοκαρίστηκε. Η πιθανότητα να αποκτήσει κανείς τρίδυμα με φυσικό τρόπο είναι μόλις μία στις 8.000 συλλήψεις, ενώ το ποσοστό στην περίπτωση μονοζυγωτικών τριδύμων είναι ακόμα μικρότερο και κυμαίνεται από 1 στις 60.000 έως 1 στα 200.000.000 πιθανότητες, σύμφωνα με την Daily Mail.

Και όμως η Becki-Jo Allen από το Λίβερπουλ έφερε στον κόσμο πριν από ένα χρόνο περίπου τρία υγιέστατα αγοράκια τα οποία είναι πανομοιότυπα. Μάλιστα όπως είπε η 23χρονη μητέρα στην αρχή οι γιατροί έλεγαν πως δεν πρόκειται για μονοζυγωματικά τρίδυμα ωστόσο «όταν ήρθαμε σπίτι μας έλεγαν ότι δύσκολα μπορούν να τα ξεχωρίσουν». Έτσι μετά από ειδικές εξετάσεις, αποδείχθηκε και επιστημονικά ότι ο Roman, ο Rocco και ο Rohan είναι πανομοιότυποι.



«Όταν ήταν μωρά ήταν αρκετά δύσκολο να τα ξεχωρίσω αλλά ποτέ δεν μπερδεύτηκα. Και οι τρεις έχουν σκούρα σημαδάκια ανάμεσα στα φρύδια τους με του Roman να είναι ελαφρώς πιο σκούρα ενώ ο Rohan έχει ένα σημάδι στο πόδι του» λέει η νεαρή μητέρα.



Τώρα δέκα μήνες μετά τη γέννησή τους, όπως λέει η μαμά τους τα τρία αδερφάκια μπορεί να είναι ολόιδια εξωτερικά όμως οι προσωπικότητές τους είναι διαφορετικές. «Ο Rohan συνεχώς φωνάζει, o Rocco είναι πιο ήρεμος ενώ ο Roman δεν θέλει να μοιράζεται τα πράγματά του.



Η Allen λέει ότι αλλάζει 130 πάνες την εβδομάδα και βάζει τρεις φορές τη μέρα πλυντήριο ρούχων ενώ έχει πολλή βοήθεια από την αδερφή της καθώς ο άντρας της, ο 28χρονος Liam Tierney δεν ζει μαζί τους.








Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.