Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Προφυλακίστηκε ο «δράκος» του Αμαρουσίου - Τι είπε ο δικηγόρος του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο 30χρονος «δράκος» του Αμαρουσίου προφυλακίστηκε μετά την απολογία του στον Ανακριτή, όπως μετέδωσε πριν από λίγο το Star.

Δείτε το βίντεο:



---------------

«'Δράκοι' υπάρχουν πολλοί. Ο 'δράκος' μπορεί να είναι σήμερα εδώ απέναντι» δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης του 30χρονου επίδοξου βιαστή, Δημήτρης Ράπτης, προσθέτοντας:

«Διότι αυτός οποίος έκανε αυτό που έκανε στην Ελευθερία Αγραφιώτου είναι ελεύθερος. Δεν έχει καμία σχέση ο εντολέας μου με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Γι’ αυτά τα οποία έκανε, θα λογοδοτήσει στην ελληνική Δικαιοσύνη. Πάνω απ’ όλα όμως δεν είναι ούτε 'δράκος', ούτε βιαστής, είναι άρρωστος».

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ:



---------------

Αιχμές για τη συμπεριφορά των αστυνομικών αφήνει ο δικηγόρος του 30χρονου "δράκου"


«Είμαι βέβαιος ότι o πελάτης μου δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου» δήλωσε ο δικηγόρος του «δράκου» του Αμαρουσίου.

Ο Δημήτρης Ράπτης ωστόσο άφησε αιχμές για τη συμπεριφορά των αστυνομικών για το διάστημα που ο 30χρονος βρισκόταν στα κρατητήρια δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «ξέρω τι έχει υποστεί το συγκεκριμένο άτομο μέσα στα κρατητήρια για να ομολογήσει, μένω εδώ».

Ο 30χρονος σήμερα κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του στον Ανακριτή και τις επόμενες μέρες θα εξεταστεί από ειδικούς ψυχιάτρους για να διαπιστωθεί εάν αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Δείτε το βίντεο του Ε.





Πηγή: http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.