Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Χάλκινο μετάλλιο για Ασουμανάκη και Νικολαΐδου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με το χάλκινο μετάλλιο θα επιστρέψουν από τη Λουκέρνη η Σοφία Ασουμανάκη και η Κατερίνα Νικολαΐδου αφού ήταν τρίτες στον τελικό του διπλού σκιφ. Έκτη η τετράκωπος.

Με ένα μετάλλιο και με μία συμμετοχή στον τελικό ολοκληρώθηκε η ελληνική παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο κωπηλασίας το οποίο διεξήχθη στη Λουκέρνη. Η Κατερίνα Νικολαΐδου και η Σοφία Ασουμανάκη απέδειξαν ότι συγκαταλέγονται ανάμεσα στα κορυφαία πληρώματα στον κόσμο.



Το ελληνικό δίδυμο μετά από μία δυνατή κούρσα τερμάτισε σε 6:54.84 και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Στην πρώτη θέση ήταν η Λιθουανία με 6:52.07, ενώ στην δεύτερη θέση ήταν η Αυστραλία με 6:52.76. Οι δύο βάρκες μονομάχησαν μέχρι το τέλος με τις Λιθουανές να παίρνουν το χρυσό μετάλλιο.

Έκτη η τετράκωπος

Εκτός από τα δύο κορίτσια είχαμε εκπροσώπηση και στον τελικό της τετράκωπου άνευ πηδαλιούχου. Η ελληνική τετράδα την οποία απαρτίζουν οι Γιάννης Χρήστου, Γιώργος Τζιάλλας, Γιάννης Τσίλης και Διονύσης Αγγελόπουλος ολοκλήρωσαν την προσπάθεια τους κατακτώντας την έκτη θέση με χρόνο 6:12.19.

Την πρώτη θέση κατέλαβαν οι Βρετανοί με 5:55.48 και από κοντά η Αυστραλία με 5:55.75. Την τρίτη θέση πήραν οι Ολλανδοί με 5:58.29.


Πηγή: http://www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.