Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Ενισχύεται από σήμερα η αστυνόμευση στη Δυτική Ελλάδα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τέσσερις κινητές μονάδες της ΕΛΑΣ θα περιπολούν σε οικισμούς και απομακρυσμένες περιοχές.

Τέσσερις κινητές αστυνομικές μονάδες διαθέτει από σήμερα η γενική περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, οι οποίες, όπως ανακοινώθηκε, θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους πολίτες των απομακρυσμένων περιοχών της Αχαΐας, της Ηλείας και της Αιτωλοακαρνανίας.

Ενισχύεται από σήμερα η αστυνόμευση στη Δυτική Ελλάδα

Η παρουσίαση των κινητών μονάδων έγινε σήμερα κατά την διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο του Οργανισμού Λιμένος Πατρών, παρουσία εκπροσώπων της περιφέρειας και δήμων της Δυτικής Ελλάδας.

Οι αστυνομικοί που θα στελεχώνουν τις κινητές μονάδες θα περιπολούν σε πρωινή και απογευματινή βάρδια σε οικισμούς και απομακρυσμένες περιοχές, ενώ το πρόγραμμα περιπολιών θα εκπονείται από τις κατά τόπους Διευθύνσεις Αστυνομίας, ανάλογα με τις ανάγκες που θα έχουν προκύψει.

Στην ομιλία του, ο γενικός περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, υποστράτηγος Φώτης Τσόλκας, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «σκοπός μας είναι, η κινητή αστυνομική μονάδα να ενσωματωθεί στις τοπικές κοινωνίες, αποτελώντας ένα σύγχρονο μοντέλο διαχείρισης και αντιμετώπισης αστυνομικών θεμάτων». Δηλαδή, όπως εξήγησε, «ένα νέο μοντέλο αστυνόμευσης, το όποιο θα συμβάλλει στη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών, στη στενότερη συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, αλλά κυρίως, στην περαιτέρω ανάπτυξη μιας φιλικής και ανθρώπινης προσέγγισης της Αστυνομίας προς τον πολίτη».

Απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, ο Φώτης Τσόλκας σημείωσε ότι «θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω πως θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, έτσι ώστε το νέο αυτό μοντέλο σύγχρονης αστυνόμευσης να πετύχει, καθόσον εκφράζει μια νέα φιλοσοφία προσέγγισης και εξυπηρέτησης του πολίτη.»


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.