Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Ακινητοποιημένα σήμερα μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ και ηλεκτρικός

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συνεχίζουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες καθώς σήμερα, ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, και έως τα ξημερώματα της Δευτέρας ακινητοποιούνται μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ και ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος.

Κανονικά θα κινηθούν τα τρένα του ΟΣΕ και ο προαστιακός σιδηρόδρομος καθώς η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ) αποφάσισε να μην προχωρήσει σε κινητοποιήσεις, άμεσα, επειδή οι επιβάτες έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια για το Σαββατοκύριακο. Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος της ΠΟΣ, Παναγιώτης Παρασκευόπουλος, στόχος είναι να ελαχιστοποιήσουν την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού. Τις προσεχείς ημέρες η Ομοσπονδία θα συνεδριάσει προκειμένου να αποφασίσει τις επόμενες κινήσεις της.

Αύριο Δευτέρα αναμένεται να συνεδριάσουν εκ νέου τα συνδικαλιστικά σωματεία, προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Οι εργαζόμενοι σε όλους τους συγκοινωνιακούς φορείς προγραμματίζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα στο Σύνταγμα, στις 5 το απόγευμα, την ώρα της συζήτησης και της ψηφοφορίας στη Βουλή.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.