Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Το κορίτσι που επέστρεψε στο σχολείο σαν αγόρι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η ιστορία του 12χρονου που πάντα ένιωθε άσχημα με το φύλο του.

Ο 12χρονος Shane Oliver από το Ηνωμένο Βασίλειο έκοψε τα μακριά μαλλιά του, ξεφορτώθηκε τη φούστα κι άλλαξε το όνομά του από Shanicee, για να αλλάξει τρόπο ζωής.

Για 6 χρόνια ένιωθε παγιδευμένος μέσα στο σώμα του, καθώς ήταν κορίτσι εξωτερικά, αλλά μέσα του ένιωθε αγόρι, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail.

Δύο μήνες νωρίτερα, η μητέρα του τον έστειλε σχολείο για να ξεκινήσει την πρώτη μέρα της νέας ζωής του. «Ήταν πολύ καλύτερα όταν ξεκίνησα να πηγαίνω στο σχολείο ως Shane και όλοι οι φίλοι μου ήταν πολύ υποστηρικτικοί. Οι περισσότεροι από τους συμμαθητές μου κατάλαβαν γιατί επέστρεψα στο σχολείο ως αγόρι και στους υπόλοιπους το εξήγησα με ένα διαφορετικό τρόπο ώστε να καταλάβουν. Τους είπα ότι ήταν γραφτό να είμαι αγόρι, αλλά γεννήθηκα κορίτσι, δηλαδή λάθος άτομο».

Ο Shane ήταν μόλις 6 ετών όταν είπε για πρώτη φορά στη μητέρα του ότι μισούσε τα μακριά μαλλιά και τα κοριτσίστικα φορέματα. Μάλιστα η μητέρα του είχε παρατηρήσει ότι έπαιζε περισσότερο με αγορίστικα παιχνίδια και δεν του άρεσαν οι κούκλες και τα υπόλοιπα παιχνίδια των κοριτσιών.

Μεγαλώνοντας, της ζητούσε να μην φοράει φορέματα, αλλά τα ρούχα που φοράνε και τα υπόλοιπα αγόρια. Τελικά ξέσπασε σε κλάματα πριν από 2 χρόνια, δηλώνοντας ότι μισούσε τη ζωή του επειδή ήταν κορίτσι εξωτερικά, αλλά αγόρι εσωτερικά. Πλέον σε ηλικία 12 ετών έχει το όνομα Shane και πηγαίνει στο σχολείο με ανδρικά ρούχα.

Μιλώντας στη Daily Mail, η μητέρα του παιδιού αποκαλύπτει ότι όταν είδε το παιδί της να κλαίει έτσι, έσπασε η καρδιά της και αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή του για να ζήσει από εδώ και πέρα όπως το ίδιο επιθυμεί.

Όπως αποκαλύπτει, η αυτοπεποίθηση του παιδιού ανέβηκε πάρα πολύ από τη στιγμή που εμφανίστηκε ως αγόρι στο σχολείο, ενώ συμμαθητές και δάσκαλοι ήταν πολύ ενθαρρυντικοί. Το παιδί τώρα θα μιλήσει και θα λάβει συμβουλές από τις Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας για να συζητήσουν για τα μελλοντικά του σχέδια.










Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.