Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Τριπλή επιτυχία για το αθλητικό σωματείο ΑμεΑ Ήφαιστος Πάτρας - Κέρδισε ένα χρυσό και δύο αργυρά μετάλλια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης 2016

Τριπλή επιτυχία για το αθλητικό σωματείο ΑμεΑ Ήφαιστος Πάτρας - Κέρδισε ένα χρυσό και δύο αργυρά μετάλλια Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης 2016

Ένα χρυσό και δύο αργυρά μετάλλια ήταν το αποτέλεσμα της συμμετοχής της ομάδας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Α.Σ. ΑμεΑ ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΤΡΑΣ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης 2016 το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Μαΐου στην Αθήνα από την Ελληνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ). Στους αγώνες συμμετείχαν συνολικά 63 αθλητές και αθλήτριες πραγματοποιώντας ρεκόρ συμμετοχών.

Οι δύο αθλητές του ΗΦΑΙΣΤΟΥ, Αγγελούδης Παναγιώτης (ΤΤ4) και Παπουτσόπουλος Παναγιώτης (ΤΤ5) αγωνίσθηκαν την πρώτη ημέρα στο Ομαδικό Ανδρών της κατηγορίας ΤΤ4-ΤΤ5 και μετά από πολύ καλή παρουσία κατέλαβαν τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο μεταξύ των τεσσάρων ομάδων που συμμετείχαν.

Νικητής στην κατηγορία αναδείχθηκε η ομάδα Α.Σ. ΑμεΑ ΤΡΙΠΤΟΛΕΜΟΣ Ελευσίνας, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε η ομάδα του Α.Σ. ΑμεΑ ΑΡΓΩ από την Αθήνα.



Η δεύτερη ήμερα των αγώνων εξελίχθηκε σε εσωτερική μάχη για τους Αγγελούδη και Παπουτσόπουλο, αφού μετά την πρόκρισή τους από τους ημιτελικούς, αγωνίσθηκαν μεταξύ τους στον τελικό του Ατομικού Ανδρών της κατηγορίας ΤΤ4-ΤΤ5.

Νικητής, μετά από πολύ όμορφο παιχνίδι και από του δύο αθλητές, αναδείχθηκε ο περυσινός πρωταθλητής Παναγιώτης Αγγελούδης με 3-0 σετ, αφήνοντας τον Παναγιώτη Παπουτσόπουλο με την χαρά της δεύτερης θέσης και το αργυρό μετάλλιο στην πρώτη μόλις συμμετοχή του.



Την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο αθλητής Κουνενός Μανώλης του Α.Σ. ΑμεΑ ΤΡΙΠΤΟΛΕΜΟΣ.

Ο αθλητής του Α.Σ. ΑμεΑ ΗΦΑΙΣΤΟΣ Παναγιώτης Αγγελούδης είναι εν ενεργεία αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, ζει και εργάζεται στο Αγρίνιο και ασχολείται με την επιτραπέζια αντισφαίριση εδώ και έξι περίπου χρόνια.

Συμμετέχει σε τουρνουά υψηλού επιπέδου με μη αναπήρους αθλητές τόσο στο ατομικό όσο και στο ομαδικό με αρκετή επιτυχία, ενώ ταξιδεύει στο εξωτερικό για συμμετοχή σε τουρνουά ΑμεΑ λαμβάνοντας πολύτιμη βοήθεια από υποστηρικτές και φίλους της προσπάθειάς του.

Είναι επίσης αθλητής του Μπάσκετ με Αμαξίδιο στην ομάδα του ΗΦΑΙΣΤΟΥ η οποία συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της ΟΣΕΚΚ.

Ο Παναγιώτης Παπουτσόπουλος είναι γυμναστής με ειδικότητα την κολύμβηση, ζει και εργάζεται στο Μεσολόγγι, ασχολείται δε με την επιτραπέζια αντισφαίριση μόλις ένα χρόνο. Είναι και αυτός αθλητής του Μπάσκετ με Αμαξίδιο στην ομάδα του ΗΦΑΙΣΤΟΥ.

Και οι δύο αθλητές προπονούνται στο Αγρίνιο υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Τσάγκαλου.




Πηγή: http://www.thebest.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.