Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Ο συρμός του προαστιακού που εκτροχιάστηκε

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αναστάτωση προκλήθηκε πριν από λίγο στο σταθμό του μετρό στο αεροδρόμιο, όταν εκτροχιάστηκαν τα δύο πρώτα βαγόνια του προαστιακού.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο συρμός του προαστιακού, που ήταν άδειος, δεν σταμάτησε στην τελευταία στάση αλλά έπεσε στις μπάρες, στο τέρμα του σταθμού.


Από το ατύχημα δεν υπήρξαν τραυματισμοί καθώς η ταχύτητα του συρμού ήταν χαμηλή. Αυτή την ώρα υπάρχουν μικρές καθυστερήσεις στα δρομολόγια προς και από το αεροδρόμιο. Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ διερευνώνται τα αίτια.


Δείτε το που μας έστειλε αναγνώστης του enikos.gr




--------------

Συγκλονιστικές φωτογραφίες από τον εκτροχιασμό του συρμού του προαστιακού


Στις φωτογραφίες ντοκουμέντο του enikos.gr ο συρμός του προαστιακού κινείται, ανεξέλεγκτος προς τις προστατευτικές μπάρες της Αττικής Οδού, μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων οδηγών. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, τα δύο πρώτα βαγόνια εκτροχιάζονται και ο θόρυβος τρομοκρατεί όσους παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα, την πορεία του τρένου. Ευτυχώς δεν υπήρχαν επιβάτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μηχανοδηγός του προαστιακού κρατείται από την αστυνομία ενώ διεξάγονται έρευνες για να βρεθούν τα αίτια του ατυχήματος.

Στις αποκλειστικές πληροφορίες που εξασφάλισε το enikos.gr θα δείτε τον συρμό δευτερόλεπτα πριν πέσει στις μπάρες αλλά και μετά τη σύγκρουση.











Δείτε τα βίντεο που μας έστειλε αναγνώστης του enikos.gr






Πηγή: http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.