Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Οι εξελίξεις στην υπόθεση του 5χρονου, που τραυματίστηκε θανάσιμα από τα ροτβάιλερ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Βίντεο με τον 5χρονο που σκότωσαν τα ροτβάιλερ


Ο πατέρας του 5χρονου Στάθη, που έχασε τη ζωή του μετά τα θανατηφόρα τραύματα που του επέφεραν δύο ροτβάιλερ, έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του και βίντεο.

Η εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" πήγε στην Κοζάνη και μίλησε με την οικογένεια του μικρού Στάθη.

Ο ιδιοκτήτης των ροτβάιλερ διώκεται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας.

Όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο προβλήθηκαν από την εκπομπή χωρίς να φαίνεται το πρόσωπο του 5χρονου, γι’ αυτό και το αναπαράγουμε.

Δείτε το βίντεο από το STAR:



----------------

Έμαθαν από τις ειδήσεις για το θάνατο του 5χρονου εγγονού τους


Ο παππούς και η γιαγιά του 5χρονου Στάθη που τραυματίστηκε θανάσιμα από τα ροτβάιλερ στην Κοζάνη μίλησαν στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" και τόνισαν ότι κανείς δεν τους ενημέρωσε για το θάνατο του εγγονού τους.

Οι γονείς του 5χρονου Στάθη είναι διαζευγμένοι και ο παππούς του 5χρονου σημείωσε πως το τραγικό γεγονός το έμαθε από τις ειδήσεις.

"Σκέφτηκα τι πόνο και τι φόβο θα τράβηξε το μωρό τη στιγμή που όρμησαν τα σκυλιά πάνω του" περιγράφει ο παππούς Στάθης και κλαίει.

Δείτε το βίντεο από το STAR:



----------------

"Ο 5χρονος πήγαινε συχνά στο σπίτι με τα ροτβάιλερ"


Ο 72χρονος ιδιοκτήτης των ροτβάιλερ που τραυμάτισαν θανάσιμα τον 5χρονο Στάθη στη Κοζάνη ισχυρίζεται ότι τα σκυλιά είναι εκπαιδευμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα".

Ο ιδιοκτήτης είχε από το 1999 δύο ροτβάιλερ και στη συνέχεια τα υπόλοιπα σκυλιά ήρθαν από δύο γέννες, όπως ανέφερε η δημοσιογράφος Ρούλα Κουσκουρή. Ο 72χρονος ήθελε να κρατήσει μόνο δύο ροτβάιλερ και τα υπόλοιπα να τα δώσει.

Το παιδί πήγαινε συχνά στο κτήμα αυτό, ισχυρίστηκε ο 72χρονος καθώς και ο σύντροφός της μητέρας του 5χρονου Στάθη.

Δείτε το βίντεο από το STAR:



----------------

Σε βαρύ κλίμα το μνημόσυνο του άτυχου 5χρονου στην Κοζάνη – Τι λένε οι συγγενείς του πατέρα στο KOZANILIFE.GR


– Βαρύ κλίμα και πένθος στο μνημόσυνο του άτυχου 5χρονου στην Κοζάνη
– «Ήταν ένα γλυκύτατο αγοράκι, δεν το βλέπαμε πολύ συχνά» λένε οι συγγενείς του πατέρα
– Να αποδοθούν οι ευθύνες από τη δικαιοσύνη

Σε βαρύ κλίμα και πένθος τελέστηκε το πρωί της Δευτέρας 9 Μαΐου μνημόσυνο στα κοιμητήρια του Αγίου Γεωργίου Κοζάνης για τον άδικο χαμό του 5χρονου, που έχασε τη ζωή του έπειτα από επίθεση που δέχθηκε την ημέρα του Πάσχα από σκυλιά, σε φιλικό σπίτι όπου βρισκόταν με τη μητέρα του.

Η επιμνημόσυνη δέηση τελέστηκε από την πλευρά του πατέρα του άτυχου παιδιού ενώ η μητέρα δεν ήταν παρούσα.

Εντός της ημέρας θα τελεστεί ξεχωριστά μνημόσυνο και από την πλευρά της οικογένειας της μητέρας του 5χρονου.

Όπως δήλωσε στο KOZANILIFE.GR ο θείος του άτυχου παιδιού (σύζυγος της αδερφής του πατέρα), η πλευρά του πατέρα ενημερώθηκε 2 μέρες μετά για το τραγικό συμβάν.

«Ήταν ένα γλυκύτατο αγοράκι, δεν το βλέπαμε πολύ συχνά. Πριν χωρίσουνε, το βλέπαμε πιο συχνά. Να αποδοθούν ευθύνες από τη δικαιοσύνη, ότι και να πούμε αυτή τη στιγμή, το παιδάκι χάθηκε, είναι περιττό» δήλωσε χαρακτηριστικά στο KOZANILIFE.GR ο θείος του παιδιού.

Στις φήμες που θέλουν την πλευρά του πατέρα να κινείται νομικά απέναντι στη μητέρα για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ο θείος του παιδιού μας είπε πως δεν γνωρίζει κάτι τέτοιο.

----------------

Kozanimedia: Χωρίς ομοφωνία η συνεδρίαση για την τύχη των ροτβάιλερ του 72χρονου στην πενταμελή επιτροπή-Η τελική απόφαση στην τριμελή


Στάθη Παυλίδη, ανήμερα του Πάσχα, ολοκληρώθηκε η σημερινή συνεδρίαση της πενταμελούς επιτροπής του Δήμου Κοζάνης.

Πλέον, την οριστική απόφαση θα λάβει η τριμελής επιτροπή, η οποία αποτελείται από κτηνιάτρους της περιοχής.

Αν κριθούν ως επικίνδυνα,τότε είτε θα έχουμε υιοθεσία τους από ανάδοχη οικογένεια που το επιθυμεί, αλλιώς θα δοθούν στα φιλοζωικά σωματεία της περιοχής. Εάν και πάλι δε βρεθεί λύση, τότε θα οδηγηθούν σε ευθανασία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το Φιλοζωικό Σωματείο της Πτολεμαϊδας, μέσω του εκπροσώπου του, υποστήριξε πως κανένα από τα οχτώ ροτβάιλερ δεν είναι επικίνδυο. Το»Αγγίζωο» πρότεινε να κληθεί ειδικός εκπαιδευτής σκύλων, ώστε να τα δει και να εκφράσει και εκείνος τη θέση του.


Πηγή: http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr http://www.kozanilife.gr και http://kozanimedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.