Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Σοκ στην Ελβετία: Προπονητής βίασε 13χρονο και σκότωσε 4 ανθρώπους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη της Ελβετίας η σύλληψη 33χρονου προπονητή, με την κατηγορία τεσσάρων φόνων και βιασμό ανηλίκου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Dailymail, ο 33χρονος Τόμας Ν. είναι ύποπτος για τη δολοφονία της Κάρλα Σάουερ, των δύο έφηβων γιων της (13 και 19) και την κοπέλα του 21 χρονου γιου της. Ομολόγησε, μάλιστα, μετά τη σύλληψή του την Πέμπτη.

"Κανείς δεν φανταζόταν ότι ήταν ικανός να κάνει κάτι τέτοιο. Ήταν πάντα αξιοπρεπής" είπε ο Ρόναλντ Βενγκέρ, εκπρόσωπος της ομάδας FC Sarmenstorf, όπου εργαζόταν ο 33χρονος. Ο δήμαρχος της πόλης, Ρούπερσβιλ, Ρούντολφ Χέντιγκερ δήλωσε πως αισθάνεται ντροπή και απογοήτευση.

Η εισαγγελέας Μπάρμπα Λοπάχερ είπε ότι ο ύποπτος ήταν άγαμος, χωρίς καταδίκες ή κάποια σύνδεση με τα θύματα. Βάσει της ομολογίας του, οι αρχές εκτιμούν ότι ενήργησε μόνος του. Εκτιμούν ότι ενήργησε από οικονομικά και σεξουαλικά κίνητρα για τη δολοφονία της 48χρονης, Σάουερ, των δυο γιων της και της κοπέλας του 19χρονου.

Ο κατηγορούμενος κατάφερε να ξεγελάσει τη 48χρονη και να μπει σπίτι της. Αφού τη φίμωσε, κατάφερε να την αναγκάσει να βγάλει 11.000 δολάρια. Αφού επέστρεψε στο σπίτι, την έδεσε, βίασε τον νεότερο γιο της, έσφαξε τα 4 θύματά του και έβαλε φωτιά στο σπίτι. Οι αρχές τελικά τον συνέδεσαν με το αποτρόπαιο έγκλημά του από το DNA του.


Πηγή:  http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.