Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Επιστρέφει, για να τρέξει μαραθώνιο με προσθετικό πόδι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η Αντριάνα Χέισλετ-Ντέιβις είχε την ατυχία να βρίσκεται ανάμεσα στους δρομείς που βρέθηκαν στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή. Τέτοιες ημέρες, τρία χρόνια, οι βομβιστικές επιθέσεις στο σημείο τερματισμού στο μαραθώνιο της Βοστόνης είχαν σπείρει τον πανικό. Και η 35χρονη σήμερα Χέισλετ-Ντέιβις ήταν εκεί, χάνοντας το αριστερό της πόδι.

Σε μια στιγμή άλλαξαν τα πάντα στη ζωή της, επαγγελματίας χορεύτρια, είδε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τα πάντα να χάνονται.

Όμως, δεν λύγισε, πάλεψε να σταθεί ξανά στα πόδια της και η απόφασή της να επιστρέψει και να πάρει μέρος στο φετινό 120ό μαραθώνιο της Βοστόνης, που γίνεται τη Δευτέρα (18/4) βρίσκεται στην κορυφή της επικαιρότητας στις ΗΠΑ.

«Πολλοί σκέφτονται τη γραμμή τερματισμού, εγώ σκέφτομαι τη γραμμή εκκίνησης» δήλωσε η Χέϊσλετ-Ντέιβις, που θα πάρει μέρος στον αγώνα μαζί με μια ομάδα 31 δρομέων, που επέζησαν από τις τρομοκρατικές επιθέσεις του 2013.

Η Χέϊσλετ-Ντέιβις πλέον κινείται με προσθετική λεπίδα, το ένα πόδι είναι μικρότερο από το άλλο, με αποτέλεσμα να απαιτείται μεγαλύτερη ενέργεια, αλλά αυτό δεν την ενοχλεί.

«Για εμένα το ζητούμενο ήταν να βρω μια νέα πρόκληση, μια νέα ημέρα στη ζωή μου» συμπλήρωσε, στέλνοντας το δικό της μήνυμα




Πηγή: http://www.sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.