Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Τραγωδία στην Ινδία - 25 καλλιτέχνες νεκροί όταν το λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τουλάχιστον 25 άνθρωποι σκοτώθηκαν και έντεκα τραυματίστηκαν σοβαρά στο κρατίδιο Οντίσα της Ινδίας, όταν λεωφορείο που μετέφερε έναν θίασο της όπερας ξέφυγε από την πορεία του και κατέληξε σε μια χαράδρα, σύμφωνα με το ινδικό πρακτορείο PTI.

Το δυστύχημα αυτό έγινε όταν ο οδηγός του λεωφορείου, στο οποίο επέβαιναν περίπου 40 καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων γυναίκες και παιδιά, προσπάθησε να πάρει μια κλειστή στροφή σε έναν ορεινό δρόμο αλλά έχασε τον έλεγχο του οχήματος.

Τα σωστικά συνεργεία ανέσυραν 25 πτώματα. Μια αξιωματικός της αστυνομίας είπε ότι οι 11 τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Πυροσβέστες και αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο για να βοηθήσουν στην επιχείρηση διάσωσης των επιζώντων. Καθώς στην περιοχή είχε πέσει το σκοτάδι, προσπάθησαν να φωτίσουν με γεννήτριες το σημείο του δυστυχήματος όμως το ανάγλυφο του εδάφους, το πυκνό δάσος και η κακή ορατότητα καθιστούσαν ιδιαίτερα δύσκολη την επιχείρησή τους.

Οι δρόμοι της Ινδίας είναι από τους πιο επικίνδυνους στον κόσμο και κάθε χρόνο καταγράφονται 200.000 θάνατοι σε τροχαία δυστυχήματα, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Τον Φεβρουάριο, στη δυτική Ινδία ένα λεωφορείο έπεσε από μια γέφυρα σε έναν ποταμό με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 37 άνθρωποι.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.