Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Ισόβια στον άνδρα που αποκεφάλισε τη γυναίκα του και πέταξε το κεφάλι της στην τουαλέτα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η 60χρονη είχε παραδεχτεί πως έκανε εξωσυζυγικό σεξ.

Ποινή ισόβιας κάθειρξης, με ελάχιστη κράτηση 21 ετών, επιβλήθηκε στον άνδρα που αποκεφάλισε τη γυναίκα του, έριξε το κεφάλι της στην τουαλέτα και τράβηξε το καζανάκι.

Ο 69χρονος Dempsey Nibbs οργίστηκε όταν η 60χρονη σύζυγός του Judith παραδέχθηκε πως είχε κάνει εξωσυζυγικό σεξ.

Κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία της μητέρας των δύο παιδιών του, μέσα στο σπίτι τους στο Hoxton του ανατολικού Λονδίνου, τον περσινό Απρίλιο.

Ο Nibbs είχε ρίξει τη γυναίκα του κάτω με έναν μεταλλικό λοστό πριν την αποκεφαλίσει, στη συνέχεια διέλυσε το κεφάλι της με σφυρί και το έριξε στην τουαλέτα. Έγραψε ένα σημείωμα στον 30χρονο γιο του Kirk και κάλεσε την Άμεση Δράση ενημερώνοντας την αστυνομία πως θα έβρισκε δύο πτώματα μέσα στο διαμέρισμα.

Όταν οι δυνάμεις της αστυνομίας έφτασαν στο σημείο, ένας αστυνομικός έσπασε την πόρτα όταν είδε το ακέφαλο πτώμα της γυναίκας μέσα από τη χαραμάδα της αλληλογραφίας και στη συνέχεια πρόλαβε να αρπάξει μαχαίρι και όπλο από τον άνδρα καθώς εκείνος επιχειρούσε να αυτομαχαιρωθεί στο μπάνιο.

Ο Nibbs ομολόγησε πως σκότωσε τη γυναίκα του επειδή πίστευε πως ήταν ένα «φίδι» και παραδέχθηκε πως γνώριζε πως, εφόσον ήταν άρρωστος, θα πέθαινε στη φυλακή.

Σύμφωνα με ίσα έγιναν γνωστά στη δίκη, η σχέση του ζευγαριού άρχισε να έχει προβλήματα από την άνοιξη του 2014, όταν ο άνδρας άρχισε να υποψιάζεται πως η σύζυγός του είχε εξωσυζυγικές σχέσεις. Ο γιος τους κατέθεσε πως η μητέρα του δεν χρειαζόταν πια να φροντίζει τη μικρότερη αδελφή του κι έκτοτε ο Nibbs ένιωθε πως είχε αλλάξει και δεν ήταν πια η «νοικοκυρά» του παρελθόντος.

Ο άνδρας έψαξε τον υπολογιστή της 60χρονης και βρήκε βίντεο και αισθησιακές φωτογραφίες της σε φάκελο με όνομα "Mum Slut" ενώ ανακάλυψε επίσης πως η γυναίκα είχε μεταφέρει λεφτά από τον κοινό τους λογαριασμό σε έναν γείτονά τους με τον οποίο είχε πάει το 2013 ταξίδι στο Μαρόκο.

Παράλληλα, υλικό από τον υπολογιστή της έδειχνε πως αντάλλασσε σεξουαλικά μηνύματα με ακόμα έναν άνδρα από το Μαρόκο.

Η 60χρονη είχε εκμυστηρευτεί στην αδελφή της και σε συνάδελφό της στα Meals On Wheels όπου εργαζόταν, πως ο άνδρας της είχε απειλήσει να τη σκοτώσει και την είχε αρπάξει από το λαιμό.

Σε τσακωμό του ζευγαριού στις αρχές του περσινού Απρίλη, η γυναίκα είχε παραδεχτεί πως έβλεπε άλλους άνδρες και μάλιστα είπε στον άνδρα της πως είχε κάνει σεξ οκτώ φορές.

Ο Nibbs είπε στο δικαστήριο πως δεν είχε πρόθεση να τη σκοτώσει όταν της ζήτησε εξηγήσεις για τα λεφτά που είχαν αφαιρεθεί από τον κοινό λογαριασμό τους, θεωρώντας τις κινήσεις αυτές αποδείξεις της απιστίας της. Πρόσθεσε πως ήθελε μόνο «λίγο να τη χαστουκίσει» και πως την αποκεφάλισε όταν ήταν πια νεκρή, οργισμένος που τον είχε προδώσει.

Την περασμένη εβδομάδα το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και η ποινή του ανακοινώθηκε σήμερα.










Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.