Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Οι εξελίξεις στην υπόθεση Παντελίδη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Υπόθεση Παντελίδη: Tι είπε ο δικηγόρος της Αρναούτη για τις εξελίξεις στην υγεία της


Ο δικηγόρος της Μυρσίνης Αρναούτη, Γιάννης Κωλέττης, αποκάλυψε όλες τις εξελίξεις στην υγεία της συνεπιβάτιδας του Παντελή Παντελίδη.

Ο δικηγόρος της Μυρσίνης Αρναούτη είπε πως η 30χρονη βγήκε από την εντατική στις 29 Μαρτίου και τώρα βρίσκεται στην μονάδα αυξημένης φροντίδος, η κατάσταση της είναι καλύτερη, ωστόσο παραμένει κρίσιμη και χρειάζεται την φροντίδα των γιατρών της.

Η Μυρσίνη Αρναούτη έχει πολλαπλά κατάγματα, όμως το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στο πόδι της και θα γίνουν πολλαπλές επεμβάσεις.

Ο δικηγόρος αποκάλυψε πως έχει αρχίσει να θυμάται το τροχαίο, όμως, δεν θέλει να δημοσιοποιήσει κάτι.

Δείτε το βίντεο από το E:



-------------

Το ξέσπασμα του κολλητού του Παντελίδη: Έγκλημα που τον άφησαν να φύγει


Ο στενός συνεργάτης και καλός φίλος του Παντελή Παντελίδη, Χάρης Λεμπιδάκης ξέσπασε μετά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του αδικαχομένου τραγουδιστή.

Σε μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης, έγραψε χαρακτηριστικά: «Μετά από όλες αυτές τις λεπτομέρειες που βγάζουν τον Παντελή να έχει πιει ό,τι υπάρχει, δε μπορώ να πιστέψω ότι ήταν στην θέση του οδηγού!!! Είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να μπορούσε να πιάσει τιμόνι. Όπως επίσης είναι έγκλημα που τον άφησαν να φύγει από εκεί που ήταν!!!!!!!!!!».

Δείτε εδώ την ανάρτηση:



-------------

Στο YouTube τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του Παντελίδη

Βγήκε από την εντατική η 30χρονη Μίνα.

Ένα μικρό θησαυρό από 200 ακυκλοφόρητα τραγούδια, που είχε γράψει ο Παντελής Παντελίδης για να μην τα χάσει και τα οποία έχουν περάσει στα χέρια της οικογένειάς του, θα μπορούν να ακούσουν στο YouTube οι θαυμαστές του.

Το επίσημο κανάλι του Παντελίδη στο YouTube βρίσκεται ξανά σε λειτουργία από χθες το μεσημέρι και χιλιάδες άνθρωποι έσπευσαν να δουν το υλικό που έχει ανέβει, αναφέρει η Espresso. Την είδηση έκανε γνωστή ο αδερφός του Τριαντάφυλλος μέσω Facebook.

Ήδη τα τραγούδια του 32χρονου έχουν εκατομμύρια views και τις επόμενες μέρες θα αρχίσουν να ανεβαίνουν και κάποια από τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του.

Εν τω μεταξύ βγήκε από την Εντατική μετά από 6 εβδομάδες που βρισκόταν διασωληνωμένη η 30χρονη Μίνα Αρναούτη. Η υγεία της παρουσίασε βελτίωση παραμένει ωστόσο σε υποστήριξη η αναπνευστική λειτουργία, αλλά με πιο ήπια μορφή. Λόγω της τραχειοστομίας δεν είναι σε θέση να μιλήσει, αν και επικοινωνεί με το περιβάλλον και η μνήμη της επανέρχεται. Έχει πολλαπλά κατάγματα, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στο πόδι.


Πηγή: http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr και http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.