Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Καταδίκη στον άνδρα που σκότωσε 9χρονο επειδή έφαγε τούρτα χωρίς άδεια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σοκάρει η βάναυση κακοποίηση που υφίστατο το άτυχο αγόρι.

Σε ποινή φυλάκισης 30 ετών καταδικάστηκε ο εικονιζόμενος Robert Leroy Wilson ο οποίος ομολόγησε πως σκότωσε στον ξύλο τον 9χρονο γιο της συντρόφου του επειδή έφαγε τούρτα χωρίς την άδειά του!

Καταδίκη στον άνδρα που σκότωσε 9χρονο επειδή έφαγε τούρτα χωρίς άδεια

Ο άτυχος Jack Garcia ήταν ουσιαστικά φυλακισμένος στο διαμέρισμα στο οποίο ζούσε με τη μητέρα του στο Μέριλαντ για πολλές εβδομάδες πριν τον μοιραίο ξυλοδαρμό του από τον αρραβωνιαστικό της.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο, συχνά του στερούσαν το φαγητό κι αν έτρωγε χωρίς άδεια τον έδεναν με χειροπέδες σε μια καρέκλα ή τον χτυπούσαν με μπαμπού!

Ο 31χρονος παραδέχθηκε την ενοχή του για τον ξυλοδαρμό αλλά όχι πως εκείνος έδωσε το μοιραίο χτύπημα που στέρησε τη ζωή του άτυχου αγοριού στις 5 του περασμένου Ιουλίου.

Ξεσπώντας σε κλάματα είπε ενώπιον δικαστηρίου πως ήταν πολύ στρεσαρισμένος επειδή του έλειπαν χρήματα, ύπνος και είχε δύσκολη σχέση με τη μητέρα του δικού του παιδιού.

«Τι θλιβερή ζωή είχε αυτός ο μικρός άνθρωπος», σχολίασε ο δικαστής ενώ ο συνήγορος υπεράσπισης αποκάλυψε πως και ο Wilson είχε υποστεί σωματική κακοποίηση ως παιδί.

Η μητέρα του 9χρονου και ο αδελφός της, που επίσης ζούσαν στο διαμέρισμα όπου συνέβαινε η κακοποίηση, κατηγορούνται επίσης για ανθρωποκτονία.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο Wilson χτύπησε το αγόρι τόσο πολύ που το άφησε αναίσθητο αφού πρώτα ο θείος του το είχε δέσει με λουκέτο ποδηλάτου σε μια καρέκλα για τιμωρία, επειδή έφαγε ένα κομμάτι τούρτα που προοριζόταν για τη 2χρονη κόρη του Wilson.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα η μητέρα του 9χρονου όχι μόνο επέτρεπε την κακοποίησε αλλά καθυστέρησε και την παροχή ιατρικής φροντίδας στο γιο της, διώχνοντας το ασθενοφόρο που είχε κληθεί. Ο Wilson κάλεσε δεύτερο ασθενοφόρο πέντε ώρες αργότερα.

Αλλά για τον 9χρονο ήταν πια αργά.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.