Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

H «viral» φωτογραφία νεόνυμφου ζευγαριού με άγρια συμμορία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Νεόνυμφο ζευγάρι στη Νέα Ζηλανδία, που θέλησε μα δώσει μια νότα άγριας φύσης στην αναμνηστική φωτογράφιση του γάμου του, επιλέγοντας ως φόντο ένα δάσος, τελικά πέτυχε ένα αρκετά πιο «άγριο» αποτέλεσμα το οποίο έγινε viral.

Η Σάρα και ο Μάθιου Όουκ, στο ράντεβού τους με τη φωτογράφο τους στο Λούσις Γκάλι του Νορθ Άιλαντ, διαπίστωσαν ότι είχαν δώσει άθελά τους ραντεβού και με μέλη της διαβόητης συμμορίας Black Power, τα οποία είχαν μαζευτεί στο δάσος για να τιμήσουν τους νεκρούς όπως προβλέπει η παράδοση των Μαορί της περιοχής.

«Η βροχή είχε μόλις σταματήσει και απολαμβάναμε μια ηλιόλουστη γαμήλια φωτογράφιση. Ενώ επιστρέφαμε, συναντήσαμε έναν χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων που ήταν γεμάτος από άνδρες, οι οποίοι είχαν φτάσει εκεί στο πλαίσιο μιας τελετής hikoi. Τους ρωτήσαμε αν ήταν εντάξει με την ιδέα να τους συμπεριλάβουμε στη γαμήλια φωτογράφιση και ήταν πολύ βολικοί. Αυτό λοιπόν είναι το αποτέλεσμα» έγραψε σχετικά στη σελίδα της στο facebook, η 31χρονη φωτογράφος, τονίζοντας ότι τα μέλη της συμμορίας έδειξαν μεγάλο σεβασμό στο ζευγάρι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.