Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Άνδρας που υποδύεται τον Ιησού πέφτει από σταυρό 10 μέτρων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δείτε το βίντεο από το περιστατικό.

Τη στιγμή που ένας άνδρας, ο οποίος υποδύεται τον Ιησού, πέφτει στο κενό από έναν ξύλινο σταυρό κατά τη διάρκεια των εορτασμών του Καθολικού Πάσχα, καταγράφει ένας θεατής.

Ο άνδρας βρίσκεται στην κορυφή μιας ξύλινης κατασκευής, την οποία μεταφέρουν άνθρωποι από το πλήθος, και όταν εκείνη αρχίζει να γέρνει, φαίνεται να πέφτει από ένα ύψος περίπου 10 μέτρων στο έδαφος, πάνω στο κοινό που παρακολουθεί, αφού πρώτα ταλαντεύεται για λίγη ώρα στον αέρα.

Μάλιστα στο βίντεο φαίνεται να προσπαθεί να πιάσει ένα από τα σκοινιά που είναι δεμένα στην κατασκευή για να κρατηθεί αλλά δεν τα καταφέρνει και τελικά πέφτει κάτω, γλιτώνοντας βέβαια μια πιο σοβαρή πτώση καθώς τα σκοινιά τον κράτησαν για λίγο.



Το πλήθος που είναι συγκεντρωμένο στο σημείο ακούγεται να ουρλιάζει τρομαγμένο από τη σκηνή που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια του. Αρκετοί θεατές τρέχουν βιαστικά να βοηθήσουν τον άνδρα που βρίσκεται στο έδαφος.

Θεωρείται ότι το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για τα Πάθη του Χριστού, λόγω των εορτασμών για το Καθολικό Πάσχα στη Γουατεμάλα το περασμένο Σαββατοκύριακο αλλά η ακριβής τοποθεσία δεν είναι γνωστή. Βέβαια υπάρχουν κάποιες αναφορές ότι το περιστατικό συνέβη στη Σάντα Μπάρμπαρα, χωρίς να έχουν επιβεβαιωθεί.

Επιπλέον, σύμφωνα με το 24 Horas News, δεν είναι γνωστή η ταυτότητα του άνδρα αλλά και σε ποια κατάσταση βρίσκεται. Το βίντεο κυκλοφόρησε αμέσως στα κοινωνικά δίκτυα και αναδημοσιεύτηκε χιλιάδες φορές, ενώ πολλοί χρήστες έσπευσαν να σχολιάσουν τον «ιπτάμενο άνδρα», όπως τον χαρακτήρισαν.

Δείτε το βίντεο από το συμβάν...




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.