Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Ο Έλτον Τζον κατηγορείται ότι παρενόχλησε τον σωματοφύλακα του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο διεθνούς φήμης τραγουδιστής, συνθέτης και πιανίστας, Σερ Έλτον Τζον κατηγορείται για τη σεξουαλική παρενόχληση του πρώην σωματοφύλακά του Τζέφρι Βενινγκερ.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες του σωματοφύλακα, ο Σερ τον παρενοχλούσε σεξουαλικά, αγγίζοντάς τον στα γεννητικά όργανα, ενώ απαιτούσε να του απευθύνεται, λέγοντας του: «πες γεια στον θείο Έλτον».

Ο μουσικός βρίσκεται αυτή την περίοδο στις δικαστικές αίθουσες του ανώτερου δικαστηρίου της Καλιφόρνια, όπου αυτές τις ημέρες διεξάγεται η δίκη για την εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο Έλτον Τζον από την πλευρά του αρνείται όλες τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι είναι συκοφαντίες.

Ο πρώην σωματοφύλακας του μουσικοσυνθέτη, ωστόσο, επιμένει ότι θα πάει μέχρι τέλους την υπόθεση, καθώς υποφέρει σωματικά και ψυχικά από αυτά που έζησε 12 ολόκληρα χρόνια δίπλα του.

---------

Τι απαντά ο Έλτον Τζον στις κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης


O Σερ Έλτον Τζον απαντά στις κατηγορίες που τον θέλουν να κακοποιούσε σεξουαλικά τον σωματοφύλακά του, Τζέφρι Βενινγκερ.

Ο σωματοφύλακας του διεθνούς φήμης μουσικού, Έλτον Τζον, έχει καταβάλει μήνυση εναντίον του πρώην εργοδότη του, γιατί, όπως, ισχυρίζεται ο Σερ τον κακοποιούσε.

Η γραμμή υπεράσπισης του μουσικού, απαντώντας στις κατηγορίες που του απαγγέλλουν ανέφερε: «Αυτή η αβάσιμη αγωγή ασκείται από έναν δυσαρεστημένο πρώην υπάλληλο ασφάλειας που επιδιώκει να κερδίσει λεφτά, με ανάρμοστο τρόπο».

«Οι ισχυρισμοί αυτοί είναι αναληθείς και έρχονται σε αντιφάσεις με πολλές προηγούμενες δηλώσεις που έγιναν από τον ενάγοντα».


Πηγή: http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.