Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Δύο αστυνομικοί νεκροί σε διαδήλωση στη Βενεζουέλα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Παρασύρθηκαν από λεωφορείο που είχαν καταλάβει μασκοφόροι - ΠΡΟΣΟΧΗ: Σκληρές εικόνες.

Τραγική κατάληξη είχε διαδήλωση στη Βενεζουέλα όπου δύο αστυνομικοί χτυπήθηκαν και παρασύρθηκαν από λεωφορείο που είχαν καταλάβει οι διαδηλωτές, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.

Σύμφωνα με τις αρχές όλα συνέβησαν στην πόλη Σαν Κριστομπάλ, στα δυτικά της χώρας, όπου ο κόσμος διαδήλωνε κατά της αύξησης στις τιμές των εισιτηρίων στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Νεκροί είναι η 21χρονη Nicolle Perez και ο 25χρονος Otto Marquez. Ακόμα τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν σοβαρά.

Σοκαριστικές εικόνες από τη διαδήλωση καταγράφουν την τρελή πορεία του λεωφορείου πάνω στους αστυνομικούς. Τουλάχιστον 31 άνθρωποι συνελήφθησαν ενώ ο κυβερνήτης της Tachira χαρακτήρισε τους δύο θανάτους «εγκληματική πράξη» και προανήγγειλε τη διεξαγωγή έρευνας για τον εντοπισμό των υπευθύνων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «La Nacion» της Βενεζουέλας, η αναστάτωση ξεκίνησε το πρωί με την «κλοπή» πολλών λεωφορείων από τον κεντρικό σταθμό του Σαν Κριστομπάλ, από ομάδα ανδρών με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους.

Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονταν για την αύξηση των τιμών των εισιτηρίων στα μέσα μεταφοράς στις αστικές και προαστιακές περιοχές όλης της χώρας.














Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.