Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Σύνδεσμος Νεφροπαθών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στο επίκεντρο της συζήτησης η δωρεά οργάνων.

Το ΔΣ του Πανελλήνιου Συνδέσμου Νεφροπαθών δέχθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλς, και ενημερώθηκε για τα προβλήματά τους.

«Είναι πολύ σημαντικό το ότι οι δράσεις τις οποίες θα αναλάβουμε για τη διάδοση της ιδέας της δωρεάς οργάνων και ιστών θα έχουν την αιγίδα σας και θα μπορέσουμε, έτσι, καλύτερα να προωθήσουμε τις επιδιώξεις μας προς όφελος των ασθενών που χρειάζονται μεταμόσχευση» δήλωσε, μεταξύ άλλων, μετά το τέλος της συνάντησης ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γιώργος Καστρινάκης.

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Σύνδεσμος Νεφροπαθών

«Ενημερώσαμε τον κ. Πρόεδρο για τα προβλήματα των νεφροπαθών, τα οποία αποτελούν μερικά από τα σημαντικότερα προβλήματα της δημόσιας υγείας στη χώρα μας. Δυστυχώς, οι μεταμοσχεύσεις νεφρού, που αποτελούν για τους νεφροπαθείς τη λύση για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους, αλλά και την επιβίωση, είναι στη χώρα μας στο χαμηλότερο επίπεδο στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η συμμετοχή του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, στο πνεύμα της δωρεάς οργάνων και η προσωπική του ιδιαίτερη ανθρώπινη ευαισθησία για τη συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων αποτελεί το έναυσμα μίας τεράστιας προσπάθειας μαζί με τον ΕΟΜ για να μπορέσουμε να ευαισθητοποιήσουμε τους Έλληνες στη δωρεά οργάνων» ανέφερε ο πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ), καθηγητής Ανδρέας Καραμπίνης.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.