Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Στις φυλακές ο 44χρονος που βασάνιζε και κακοποιούσε σεξουαλικά δύο ανήλικα αγόρια - Χειροπέδες και στην μητέρα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται και η 37χρονη μητέρα των παιδιών.

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε μετά την απολογία του σε ανακρίτρια ο 44χρονος που κατηγορείται ότι βασάνιζε και κακοποιούσε σεξουαλικά τους δύο ανήλικους γιους της πρώην συντρόφου του. Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται και η 37χρονη μητέρα των παιδιών, η οποία, κατά πληροφορίες, συνελήφθη, βάσει εντάλματος που εκδόθηκε από τις δικαστικές Αρχές. Η ίδια αντιμετωπίζει κατηγορίες για ασέλγεια και αποπλάνηση.

Ο 44χρονος πέρασε το πρωί το κατώφλι του γραφείου της α' τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, ενώπιον της οποίας απολογήθηκε για τις βαρύτατες πράξεις που αντιμετωπίζει. Ο ίδιος φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες περί βιασμού, κατάχρηση ανήλικου σε ασέλγεια και ενδοοικογενειακή βία, οι οποίες του αποδίδονται, ενώ έκανε λόγο για σε βάρος του σκευωρία από την πρώην σύντροφό του, η οποία -σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του- κατ' αυτόν τον τρόπο ήθελε να τον εκδικηθεί για τον χωρισμό τους. Ωστόσο, δεν έπεισε την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα, που ομόφωνα αποφάσισαν την προσωρινή του κράτηση.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή, ύστερα από αστυνομικό έλεγχο, όταν βρέθηκαν στη κατοχή του μικροποσότητες ναρκωτικών. Διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα για κακοποίηση ανηλίκων, υπόθεση στην οποία εμπλέκεται και η 37χρονη μητέρα των παιδιών, αλλά και πέντε ακόμη πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία κι ένας κρατούμενος σε σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας,

Όπως αποκαλύφθηκε, η δικογραφία περιλαμβάνει βιασμό και ασελγείς πράξεις σε βάρος των δύο αγοριών, 11 και 9 ετών σήμερα, σβήσιμο τσιγάρων στα κορμάκια τους, εγκλεισμό σε υπόγειο για «τιμωρία» και κάψιμο με καυτό λάδι στα πόδια. Το συγκλονιστικό είναι ότι τα στοιχεία αυτά επιβεβαιώνονται από ιατροδικαστική έκθεση.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η βάναυση κακοποίηση των ανηλίκων ξεκίνησε τουλάχιστον από το 2011. Η οικογένεια ζούσε στην Πέλλα, ενώ, στη συνέχεια η μητέρα φέρεται να μετακόμισε με τα παιδιά στη Θεσσαλονίκη.

Παρά τις επανειλημμένες καταγγελίες για τον εφιάλτη που ζούσαν τα δύο αγοράκια, μόλις πριν από λίγες εβδομάδες βρέθηκαν υπό την προστασία της Πολιτείας και φιλοξενούνται πλέον σε ίδρυμα ανηλίκων.

-------------

Χειροπέδες στην μητέρα που κακοποιούσε τα παιδιά της


Στη σύλληψη της μητέρας που βασάνιζε και κακοποιούσε σεξουαλικά τα ίδια της τα παιδιά, μαζί με τον πρώην συντροφό της προχώρησε η αστυνομία.

"Συνελήφθη δυνάμει Εντάλματος Σύλληψης κ. Ανακριτή Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας, 37χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για παράβαση Νομοθεσίας «Περί ενδοοικογενειακής βίας σε βαθμό κακουργήματος» και «Αποπλάνησης παιδιών με παθόντα ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη" αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Ανακριτή Θεσσαλονίκης. Υπενθυμίζεται ότι, για την ίδια υπόθεση συνελήφθη την Παρασκευή ο 44χρονος πρώην σύντροφός της.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τα δύο αδέρφια, τουλάχιστον από το έτος 2011 έως τον Ιούνιο του 2015, υπέστησαν σεξουαλική, σωματική και ψυχική κακοποίηση τόσο από την μητέρα τους, όσο και από τον 44χρονο πρώην σύντροφό της, καθώς και από επιπλέον πέντε άτομα. Σε έρευνα που διενεργήθηκε, την Παρασκευή στο σπίτι του 44χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, αδιευκρίνιστης λευκής σκόνης και ναρκωτικών δισκίων.

Οι δύο ανήλικοι φιλοξενούνται από τον Ιούνιο του 2015 σε οικοτροφείο.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.