Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Η αιτία του άγριου φονικού στον Πύργο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στον Πύργο με την είδηση της δολοφονίας ενός 48χρονου από τον συνομήλικο γείτονα του. «Για ασήμαντη αφορμή» μιλούν οι αστυνομικές αρχές, ενώ ασφαλείς πληροφορίες θέλουν τον δράση να είχε θυμώσει με το θύμα, επειδή στάθμευε το όχημά του κοντά στο σπίτι του.

«Του έλεγα να μην παρκάρει εκεί», φέρεται να έχει ισχυριστεί ο ίδιος. Έτσι, τη στιγμή που ο 48χρονος άνδρας, βγήκε από το αυτοκίνητό του και κατευθυνόταν προς το σπίτι του, ο δράστης τού επιτέθηκε και του κατάφερε πέντε θανατηφόρες μαχαιριές, μπροστά τα έκπληκτα μάτια των περαστικών, κατοίκων και επαγγελματικών που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο.

Ο δράστης επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και τράπηκε σε φυγή, ενώ για το θύμα ήταν ήδη αργά, καθώς είχε αφήσει την τελευταία του πνοή στο σημείο.

«Χτένισαν» όλη την περιοχή

Από την ώρα του φονικού, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου με την συνδρομή και των αστυνομικών της ΟΠΚΕ, άρχισαν να «χτενίζουν» την περιοχή για τον εντοπισμό του δράστη, όπου τελικά τον εντόπισαν πεζό, σε αγροτικό δρόμο στις Κολιρέικες παράγκες και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που περιλαμβάνει τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράνομης οπλοχρησίας.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.