Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Ένας 17χρονος πήρε λάθος πτήση και το κατάλαβε όταν ήταν αργά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η ιστορία του νεαρού που προσγειώθηκε κατά λάθος σε άλλη πόλη.

Ένα παράξενο περιστατικό με μια ευτυχώς θετική κατάληξη συνέβη πριν από μερικές μέρες στη Νέα Ζηλανδία. Δύο 17χρονα αδέρφια, ο Chen Yu (Roger) Ting και ο Andrew, επέστρεφαν στη δυτική ακτή του North Island της Νέας Ζηλανδίας και στο σχολείο τους, το «Nw Plymouth Boys’ High School» μετά από ταξίδι στο Χονγκ Κονγκ.

Τα δύο αδέρφια είχαν κάνει στάση στο αεροδρόμιο του Ώκλαντ από όπου θα έφευγε η transit πτήση (είχε δηλαδή ενδιάμεσο σταθμό) για το Νιου Πλίμουθ. Μετά από αρκετές ώρες ταξιδιού, ο Roger κατά λάθος πήγε στην πύλη 46, αντί στην πύλη 47 του αεροδρομίου και επιβιβάστηκε σε ένα αεροπλάνο το οποίο πετούσε για την πόλη Ταουράνγκα η οποία βρίσκεται περίπου 300 χιλιόμετρα μακριά από το Νιου Πλίμουθ.

«Πήγα στην πόλη Ταουράνγκα. Δεν ήξερα τι να κάνω όταν έφτασα εκεί και δεν ήξερα επίσης που είναι ο αδερφός μου», είπε ο Roger μιλώντας για το περιστατικό. Όταν ο αδερφός του συνειδητοποίησε ότι ο Roger δεν έχει επιβιβαστεί στον αεροπλάνο, κατέβηκε και ο ίδιος από αυτό (το οποίο πήγαινε στο Νιου Πλίμουθ) και άρχισε να τον ψάχνει στο αεροδρόμιο. «Δεν ήξερα πού ήταν», ανέφερε ο Andrew.

Ο γεννημένος στην Ταϊπέι, Roger και η κηδεμόνας του, Patricia Rowe, ανέφεραν αργότερα πως δεν ξέρουν πως ο νεαρός κατάφερε να έχει άδεια και να μπει στο αεροπλάνο με άλλο προορισμό, μην έχοντας το σωστό εισιτήριο, αλλά ο Roger πρόσθεσε ότι το προσωπικό της Air New Zealand ήταν πολύ φιλικό όταν εκείνος τους είπε τι έχει συμβεί.

«Όταν έφτασα στη λάθος πόλη με βοήθησαν πολύ. Πλήρωσαν για μένα για να μείνω εκεί και το εισιτήριο μου πίσω στο Ώκλαντ και από το Ώκλαντ πίσω στο Νιου Πλίμουθ επίσης», δήλωσε ο ίδιος, πράγμα λογικό βέβαια αν αναλογιστεί κανείς το λάθος της εταιρείας. Ωστόσο ο αδερφός του που έχασε την πτήση για το New Plymouth επειδή κατέβηκε από μόνος του αρχικά αντιμετώπισε την αντίδραση της εταιρείας που του είπε ότι θα έπρεπε να πληρώσει ο ίδιος το νέο εισιτήριο. Τελικά βέβαια δεν του χρέωσαν την πτήση.

Φυσικά η εξαφάνιση προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί πως ενώ ο νεαρός μπήκε σε λάθος αεροπλάνο και δεν είδε τον αδερφό του, δεν σκέφτηκε ότι κάτι δεν πάει καλά. Μάλιστα όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες έχει ταξιδέψει και στην Ευρώπη, δεν είναι δηλαδή η πρώτη φορά που έμπαινε σε αεροπλάνο. Τελικά πάντως και τα δύο παιδιά επέστρεψαν στο New Plymouth με ασφάλεια και έχουν μια περίεργη ιστορία να διηγούνται...






Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.