Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Η «αφράτη» Tess Holliday τα βάζει με τα πρότυπα ομορφιάς της Victoria’s Secret

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το διάσημο μοντέλο νιώθει πολύ καλά με τα κιλά του - Δείτε φωτογραφίες.

Ήταν το πρώτο plus-size μοντέλο που υπέγραψε με μεγάλο πρακτορείο και είναι διάσημη γι’ αυτό ακριβώς για το οποίο άλλες γυναίκες ντρέπονται και περιθωριοποιούνται: τα κιλά της.

Σε νέα συνέντευξή της η 30χρονη τα έβαλε με την εταιρεία εσωρούχων Victoria's Secret λέγοντας: «Διαιωνίζουν αυτό ακριβώς που είναι στραβό στην Αμερική και την κοινωνία γενικά, το ότι πρέπει να έχεις μια συγκεκριμένη εμφάνιση- όπως οι άγγελοι της Victoria's Secret Angel- για να νιώθεις όμορφη και να είσαι σέξι».

Η Tess είχε ξαναβάλει τον Σεπτέμβριο στο στόχαστρό της τη γνωστή εταιρεία, επειδή δεν διέθετε εσώρουχα για πιο «στρογγυλές» γυναίκες.

Η 30χρονη απάντησε και σε όλους όσοι την κατηγορούν πως «διαφημίζει» το να μην έχει κανείς καλή υγεία. «Δεν έχω πρόβλημα με την υγεία μου. Είναι σαν να λες πως επειδή κάποιος έχει πιο σκούρο δέρμα ή επειδή είναι γκέι, προωθούν αυτόν τον τρόπο ζωής. Απλώς αυτός είσαι», είπε χαρακτηριστικά. «Προφανώς κάποιος δεν ξυπνά ξαφνικά παχύς», συνέχισε, «ξέρω πως είμαι παχιά αλλά ο κόσμος δεν καταλαβαίνει πως προσπαθώ να δώσω ένα παράδειγμα στις γυναίκες και να τους δείξω πως μπορείς να είσαι αυτός που είσαι και να αγαπάς τον εαυτό σου και ακόμα να ζεις της ζωή σου και να μην είσαι δυστυχής».

Η Tess, που έκανε μεγάλη φωτογράφιση στο τεύχος Δεκεμβρίου του Marie Claire, αποκάλυψε επίσης πως δεν κάνει δίαιτα καθώς «οι δίαιτες δεν έχουν αποτέλεσμα». Ανέβασε πάντως φωτογραφίες της από το γυμναστήριο- επιμένοντας πως δεν προσπαθεί να αλλάξει το σώμα της. «Δεν ασκούμαι για σας. Δεν ασκούμαι για να μεταμορφώσω το σώμα μου. Δεν το κάνω επειδή ο κόσμος θέλει να ντρέπομαι για το πώς δείχνω, στην πραγματικότητα δεν είχα καν την αυτοπεποίθηση να δείχνω μια χοντρή γυναίκα που κάνει γυμναστική μπροστά σε άλλους, μέχρι που ένιωσα πραγματικά καλά με τον εαυτό μου».












Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.