Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Όταν ένας ταλαντούχος 8χρονος πιάνει τη φωτογραφική μηχανή

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εντυπωσιακές φωτογραφίες που μοιάζουν βγαλμένες από επαγγελματία!

Βλέποντας κανείς αυτές τις φωτογραφίες από μερικά από τα πιο ωραία μέρη της Βρετανίας δεν του περνά από το μυαλό πως αυτός που είναι πίσω από το φακό είναι μόλις 8 ετών!

Ο Oliver Andreas από το Gosport του Hampshire βγάζει φωτογραφίες από πολύ μικρός και έχει άποψη για τη φωτογραφία ήδη από την ηλικία των 5 ετών.

Το ταλέντο του δεν έχει περάσει απαρατήρητο κι έτσι έχει ήδη γίνει κριτής σε παιδικούς φωτογραφικούς διαγωνισμούς ενώ συνεργάζεται και με μεγάλη εταιρεία που του κλάδου. Όταν μεγαλώσει, ο Oliver θέλει να γίνει φωτογράφος τόπων εγκλήματος.

Στις φωτογραφίες του περιλαμβάνονται στιγμές στην ανατολή του ηλίου στο Ντόρσετ, η γραφική αγγλική εξοχή αλλά και η τέλεια αντανάκλαση του Big Ben στον Τάμεση.

Ο μικρός Oliver επισκέπτεται διάφορα μέρη με τον πατέρα του Mark Andreas Jones που είναι επαγγελματίας φωτογράφος.

Ο 44χρονος και ο γιος του πολλές φορές ξεκινούν ακόμα και λίγο μετά τα μεσάνυχτα για να προλάβουν να βρεθούν στο σημείο που έχουν διαλέξει και να είναι έτοιμοι να βγάλουν φωτογραφίες μόλις φανούν οι πρώτες ακτίνες του ήλιου.

«Ο Oliver κι εγώ συχνά αναζητούμε νέα μέρη για να φωτογραφίσουμε και ψάχνουμε μαζί στο ίντερνετ. Ελέγχω τον καιρό κι αν είναι καλός τον ρωτώ αν θέλει να έρθει. Δεν έχει πει ποτέ όχι. Επίσης βλέπει ωραία μέρη στην τηλεόραση και προτείνει να τα επισκεφτούμε», εξηγεί ο περήφανος πατέρας στη Daily Mail.

«Στη Βρετανία το αγαπημένο μας μέρος για φωτογράφιση είναι η ακτή στο Ντόρσετ. Το ωραιότερο μέρος που έχουμε φωτογραφίσει ποτέ είναι αναμφίβολα η Ισλανδία, το να μοιράζεσαι ένα απόγευμα με τον γιο σου φωτογραφίζοντας το Βόρειο Σέλας είναι απλά ανεκτίμητο», προσθέτει.

«Η αγαπημένη μου φωτογραφία είναι στο Cobb, στο Dorset», λέει από την πλευρά του ο 8χρονος. «Μου αρέσει επειδή ήθελα ο άνδρας να μείνει ακίνητος για να τον φωτογραφίσω. Μου άρεσε πολύ το φως και η κίνηση του νερού».















Και η αγαπημένη φωτογραφία του Oliver




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.