Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Έξι από τους πιο σύντομους γάμους που έγιναν ποτέ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δεν πρόλαβαν να παντρευτούν και χώρισαν ή... πέθαναν!

Το να πάρει κάποιος διαζύγιο δεν είναι κάτι σπάνιο πλέον. Ωστόσο κάποιοι έσπασαν όλα τα ρεκόρ και χώρισαν αστραπιαία πριν προλάβουν καλά-καλά να συνειδητοποιήσουν ότι παντρεύτηκαν! Σε μια περίπτωση μάλιστα δεν υπήρξε καν διαζύγιο αλλά ο χωρισμός προήλθε από το θάνατο του γαμπρού. Διαβάστε έξι σύντομους γάμους που έσπασαν τα ρεκόρ!

1. Η νύφη που δέχθηκε επίθεση από τον νέο σύζυγό της



Το 2012 η 21χρονη Tammy και ο 29χρονος άντρας της, χώρισαν μόλις τέσσερις ημέρες μετά το γάμο όταν ο γαμπρός κατηγόρησε τη νύφη ότι φλέρταρε με τον κουμπάρο, στη συνέχεια την έδειρε και έσπασε όλα τα δώρα τους. Μετά την τελετή, το ζευγάρι απόλαυσε ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο σε ένα παραθαλάσσιο ξενοδοχείο στη Δυτική Ουαλία. Αλλά τα πράγματα εξελίχθηκαν άσχημα όταν επέστρεψαν και βγήκαν για ποτό με τον κουμπάρο και την κοπέλα του σε μια παμπ. Σε κάποιο σημείο της βραδιάς, ο γαμπρός εξερράγη από ζήλια και σε κατάσταση μέθης επιτέθηκε στη νέα σύζυγό του, αρπάζοντάς την από το λαιμό και σπάζοντας τη μύτη της.
2. Ο γάμος της Britney Spears που κράτησε 55 ώρες!



Η διάσημη ποπ τραγουδίστρια και ο Jason Alexander που ήταν παιδικοί φίλοι παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας την Πρωτοχρονιά του 2014, αλλά ο γάμος ακυρώθηκε 55 ώρες μετά με τον Jason να λέει πως το «αστείο παρατράβηξε» και την Spears πως είχε άγνοια του τι έκανε και ήταν ανίκανη τότε να συμφωνήσει να τελεστεί ο γάμος.
3. Ο γαμπρός που άφησε τη γυναίκα του την πρώτη νύχτα του γάμου τους



Το νιόπαντρο ζευγάρι από τη Σαουδική Αραβία δεν πρόλαβε καν να χαρεί την πρώτη νύχτα του γάμου καθώς ο γαμπρός την εγκατέλειψε. Ο πρώην σύντροφος της νύφης για να την εκδικηθεί έβαλε σε ένα μπουκέτο με λουλούδια ένα στικάκι με πονηρές φωτογραφίες της νύψης και άφησε ένα σημείωμα στο γαμπρό να κοιτάξει μέσα σε αυτό. Ο άτυχος άντρας βρέθηκε προ εκπλήξεως, βλέποντας τη γυναίκα του σε πολύ ιδιαίτερες στιγμές με τον πρώην της και την χώρισε λίγες ώρες μετά το γάμο αφήνοντάς την στα κρύα του λουτρού.
4. Ο γαμπρός που πέθανε λίγο μετά το «Δέχομαι»



Δεν είναι πολλά γνωστά για αυτό το ζευγάρι αλλά ο γάμος τους που έγινε πριν πολλά χρόνια κράτησε μόλις λίγα δευτερόλεπτα καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα The Day του Κονέκτικατ ο γαμπρός πέθανε λίγο μετά αφού είπε «Δέχομαι». Ο 65χρονος Ramon Cusi έπεσε νεκρός μόλις είπε «I dο» στη 45χρονη νύφη Esperanza Manapat η οποία λιποθύμησε. Για τον γαμπρό ήταν ο δεύτερος γάμος αλλά για τη νύφη ο πρώτος και μάλιστα με τραγική κατάληξη.

5. Η ηθοποιός που κλείδωσε τον σύζυγό της έξω από την γαμήλια σουίτα



Το 1919 η ηθοποιός Jean Acker παντρεύτηκε τον Rudolph Valentino αλλά η ίδια τον κλείδωσε έξω από τη νυφική σουίτα την πρώτη νύχτα του γάμου και δεν την ξανάνοιξε ποτέ. Σύμφωνα με τις τότε πληροφορίες η Acker ήταν ομοφυλόφιλη και ο γάμος της έγινε στην προσπάθειά της να ξεπεράσει την ερωμένη της. Ο γάμος κράτησε μόλις έξι ώρες αλλά το διαζύγιο βγήκε αρκετά αργότερα.

6. Η ηθοποιός της οποίας ο γάμος ακυρώθηκε επειδή ήταν ήδη παντρεμένη



Η διάσημη ηθοποιός Zsa Zsa Gabor της δεκαετίας του ’50 παντρεύτηκε τον Felipe de Alba στις αρχές Απριλίου του 1983, αλλά μια ημέρα αργότερα ο γάμος τους ακυρώθηκε επειδή το διαζύγιό της από τον πρώην σύζυγό της δεν ήταν οριστικό. Η Gabor ακύρωσε αργότερα ένα δεύτερο γάμο με τον De Alba, που έχει προγραμματιστεί για τον Ιούλιο του ίδιου έτους. «Τον βαρέθηκα» λέει η Gabor και προσθέτει τότε «Είναι ένας playboy και είμαι μια σκληρά εργαζόμενη ηθοποιός».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.