Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Οκτώ αληθινοί Άγιοι Βασίληδες που συγκινούν

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Διαβάστε τις ιστορίες τους.

Μπορεί στον Άγιο Βασίλη να πιστεύουν μόνο τα παιδιά, οι παρακάτω όμως συγκινούν ή προκαλούν χαμόγελα και διδάσκουν ότι μπορεί και να «υπάρχουν» στην πραγματικότητα. Έκλεψαν την παράσταση και πήραν μια θέση στη λίστα με τους πιο συμπαθητικούς Άγιους Βασίληδες.

1. Ο Ιρλανδός Santa Claus που «έλιωσε» το διαδίκτυο μετά τη χρήση νοηματικής γλώσσας σε 6χρονη



Για πολλά παιδιά τα Χριστούγεννα είναι ταυτισμένα με τον Άγιο Βασίλη. Έτσι και το όνειρο της μικρής 6χρονης να γνωρίσει τον Άγιο Βασίλη έγινε πραγματικότητα και μάλιστα με πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Στο βίντεο που ανέβηκε στο YouTube ακούγεται στην αρχή η μητέρα του κοριτσιού να λέει: «Συγγνώμη που δεν μπορεί να μιλήσει πολύ καλά». Ο Άγιος Βασίλης αντί να βγάλει φωτογραφία και να περάσει στο επόμενο παιδάκι ρωτάει τη μαμά του αν καταλαβαίνει όλα τα σύμβολα και αρχίζει να μιλάει με το κοριτσάκι στη νοηματική. Το βίντεο πραγματικά συγκινεί.

2. Ο μοντέρνος Άγιος Βασίλης που «ξοδεύει» το χρόνο του σε φιλανθρωπίες



Δεν είναι ένας συνηθισμένος Άγιος Βασίλης καθώς του λείπουν τα παραπάνω κιλά και η γενειάδα! Δεν φοράει κόκκινα κοστούμια και αγιοβασιλιάτικο καπέλο αλλά προτιμά μπορντό μπλέιζερ από βελούδο. Ο Mason αποτελεί πρότυπο μόδας εδώ και 30 χρόνια αφού την ακολουθεί πιστά ενώ συνεργάζεται και με το εμπορικό κέντρο Yorkdale και αποτελεί τον «Μοδάτο Santa» την περίοδο των γιορτών. Ο Mason όμως μπαίνει πραγματικά στο πνεύμα των Χριστουγέννων αφού για κάθε selfie που δημοσιεύει στα social media με το hashtag #YorkdaleFashionSanta το εμπορικό κέντρο χαρίζει 1 δολάριο σε φιλανθρωπικούς σκοπούς για παιδιά. Και εκείνος δε σταματά να ανεβάζει...

3. Ο Άγιος Βασίλης που παρηγόρησε αγοράκι με αυτισμό το οποίο νόμιζε ότι ήταν στη λίστα με τα άτακτα παιδιά



Μια πολύ συγκινητική στιγμή κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός σε ένα εμπορικό κέντρο όταν ο Άγιος Βασίλης παρηγόρησε το 6χρονο αγοράκι με τον αυτισμό που νόμιζε ότι είναι κακό παιδί. Όπως είπε η μαμά του μερικές φορές έχει πρόβλημα στο σχολείο και δεν καταλαβαίνουν εύκολα ότι έχει αυτισμό. Ο Άγιος Βασίλης του είπε ότι ήταν πολύ καλό παιδί και να είναι ο εαυτός του.

4. Ο άνδρας που τον... περάσαν για Άγιο Βασίλη



Ένα μικρό αγόρι πλησίασε έναν κύριο με γενειάδα στον Καναδά για να του μιλήσει νομίζοντας ότι είναι ο Άγιος Βασίλης. Ο άνδρας αντί να του πει την αλήθεια τον ρώτησε αν του έχει στείλει το γράμμα του και πρόσθεσε ότι πρέπει να φύγει για τον Βόρειο Πόλο για να συνεχίσει να φτιάχνει παιχνίδια με τα ξωτικά. Η φωτογραφία ανέβηκε στο Facebook και ο άνδρας που την ανέβασε έγραψε ότι πολλοί συγκινήθηκαν στο εστιατόριο που έγινε το συμβάν.

5. Ο χίπστερ Άγιος Βασίλης



Μπορεί με την λέξη Άγιος Βασίλης να μας έρχεται στο μυαλό ένας χοντρούλης κύριος με γενειάδα αλλά αυτός ο Άγιος Βασίλης από το Όρεγκον είναι λίγο διαφορετικός. Φοράει ένα διαφορετικό πουλόβερ, κυκλοφορεί με ποδήλατο αλλά δεν χαλάει χατήρι στα παιδάκια που ζητούν μια φωτογραφία ζητώντας τους απλά τοπικό βιολογικό γάλα... όταν θα τους πάει τα δώρα! Ο συγκεκριμένος Άγιος Βασίλης μπορεί να μην είναι κλασικός αλλά είναι πολύ αγαπητός στα παιδιά.

6. Ο υπναράς Άγιος Βασίλης



Ο Άγιος Βασίλης είναι πολύ δημοφιλής στις γιορτές και έτσι πολλές φορές πρέπει να περιμένεις στην ουρά ώρες για να βγάλεις μια φωτογραφία. Έτσι ένα αγοράκι έξι μηνών αποκοιμήθηκε στη ουρά περιμένοντας σε ένα εμπορικό κέντρο στην Ιντιάνα. Ο Άγος Βασίλης ζήτησε να μην το ξυπνήσουν και το πήρε στην αγκαλιά του για να πάρουν έναν υπνάκο μαζί. Οι φωτογραφίες που ανέβασαν οι γονείς στα social media έκαναν όπως ήταν λογικό τον γύρο του κόσμου.

7. Ένας διαφορετικός Άγιος Βασίλης



Η οργάνωση Autism Speaks μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία του Άγιου Βασίλη με ένα 6χρονο αγόρι με το όνομα Brayden το οποίο έχει διαγνωστεί με αυτισμό από την ηλικία των 3 ετών. Η μητέρα του, Erin Deely, φοβόταν ότι θα υπάρξουν κάποιες εμπειρίες που ο γιος της δεν θα μπορέσει ποτέ να απολαύσει. Αλλά αυτός ο Santa είναι μέρος ενός προγράμματος που ονομάζεται «O Santa που φροντίζει» το οποίο είναι αποκλειστικά για οικογένειες με παιδιά με ειδικές ανάγκες. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στο SouthPark Mall στο Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας.

8. Ο μυστικός Άγιος Βασίλης που χάρισε 100.000 δολάρια σε αγνώστους



Κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα ένας ανώνυμος, πλούσιος επιχειρηματίας δίνει περίπου 100.000 δολάρια σε τυχαίους αγνώστους στο Κάνσας Σίτι. Αλλά το 2014, αντί να το κάνει μόνος του, έστειλε «αντιπροσώπους» να βρουν ανθρώπους που το είχαν ανάγκη, σύμφωνα με το oddee, χωρίς να αποκαλύπτουν ποιος είναι.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.