Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Ο πιο… υγιεινός γάμος του κόσμου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μενού χωρίς ζάχαρη και... βιολογικό κρασί.

Όταν πρόκειται να πας σε ένα γάμο, τα υγιεινά φαγητά χωρίς ζάχαρη και η γιόγκα δεν είναι τα πρώτα πράγματα που σου έρχονται στο μυαλό. Αλλά η 26χρονη διατροφολόγος από την Αυστραλία Jessica Sepel και ο νέος της σύζυγός, ο 30χρονος Dean Steingold, ήθελαν να αποδείξουν ότι ο υγιεινός τρόπος ζωής τους δεν πρέπει να «μπει στον πάγο» μόνο και μόνο επειδή παντρεύονταν.

Η Sepel η οποίο παντρεύτηκε τον Steingold σε μια γραφική τελετή στην Ταϊλάνδη, φρόντισε το μενού την ημέρα του γάμου της να απαρτίζεται από υγιεινές τροφές με τις οποίες είναι παθιασμένη η ίδια και ο σύζυγός της.

«Θέλαμε έναν υγιεινό γάμο, γιατί τόσο ο Dean όσο και εγώ ακολουθούμε έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Αυτό είναι τόσο σημαντικό ώστε και ο γάμος μας αντανακλά αυτήν την πτυχή της ζωής μας» είπε η Sepel στη Daily Mail της Αυστραλίας.

«Θέλαμε επίσης όλοι οι καλεσμένοι να αισθάνονται υπέροχα κάτι που είναι εύκολο αν τρώνε τα σωστά φαγητά.» Έτσι αντί για ένα παραδοσιακό πρωινό σε μπουφέ με γλυκά και κρουασάν (στο ξενοδοχείο που έμεναν), η νύφη φρόντισε να προσφερθούν στους επισκέπτες τις αλμυρές και γλυκές επιλογές κάθε πρωί συμπεριλαμβανομένων προϊόντων χωρίς ζάχαρη και muffins με μπανάνα και καρύδα από το βιβλίο συνταγών της, η Υγιεινή ζωή. Για δείπνο υπήρχαν επίσης λαχανικά βρασμένα στον ατμό, φρέσκα φρούτα για επιδόρπιο και υγιεινός χυμός με θέα την ειδυλλιακή Ταϊλάνδη.

«Την νύχτα του γάμου υπήρχαν μια σειρά από πιάτα, όπως ταϊλανδέζικη πράσινη σαλάτα με παπάγια, ψητά λαχανάκια Βρυξελλών, ψητά ντόπια λευκά ψάρια και φρέσκα φρούτα για επιδόρπιο» είπε η Sepel η οποία παραδέχεται ότι ήπιε και ένα ποτήρι κρασί. «Δεν συνηθίζω να πίνω, αλλά το έκανα απολαμβάνοντας ένα ποτήρι από πιστοποιημένο βιολογικό κρασί Αυστραλίας », είπε και πρόσθεσε «Δεν υπάρχουν χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται στην παραγωγική διαδικασία του κρασιού το οποίο σημαίνει ότι το σώμα σας είναι σε καλύτερη θέση να διασπάσει όλο το αλκοόλ και δεν ξυπνάτε με ένα hangover».

Μπορεί όπως λέει η ίδια ο γάμος της να μην είχε πολλά γλυκά και τούρτα, αλλά οι καλεσμένοι το απόλαυσαν ζώντας μια διαφορετική εμπειρία στην Ταϊλάνδη, ένα τετραήμερο Koh Samui. Οι γυναίκες είχαν μάλιστα την ευκαιρία να απολαύσουν την πρώτη μέρα μασάζ και σάουνα, ενώ σε όλους τους επισκέπτες δόθηκε μια τσάντα με προϊόντα περιποίησης.
























Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.