Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να έβαλαν ζωντανό τον ναυτικό μέσα στον καταψύκτη στην Καλλιθέα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αναμένεται να γίνουν και άλλες εξετάσεις για να διαπιστωθούν οι συνθήκες θανάτου.

Στο συμπέρασμα ότι το έγκλημα με θύμα τον ναυτικό Βασίλη Κοκκίνη στην Καλλιθέα διαπράχθηκε από δύο άτομα καταλήγουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής μετά την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Ο θάνατος του 63χρονου οφείλεται, σύμφωνα με το σχετικό πόρισμα, σε ασφυξία, καθώς οι δράστες του έκλεισαν το στόμα και τη μύτη του με πετσέτα, όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος. Τα τραύματα που εντόπισε η ιατροδικαστής στο πρόσωπο και το πάνω μέρος του κεφαλιού δείχνουν ότι προηγήθηκε πάλη κατά την οποία ο ναυτικός δέχθηκε χτυπήματα με βαρύ αντικείμενο.

Επιβεβαιώνονται λοιπόν οι υποψίες των αστυνομικών ότι η βασική ύποπτη -η καταζητούμενη Βουλγάρα σύζυγός του- δεν θα μπορούσε μόνη της να έχει διαπράξει το απεχθές έγκλημα.

«Τον χτύπησαν στο κεφάλι. Τον έριξαν κάτω και τον ακινητοποίησαν. Κατόπιν, του έδεσαν τα χέρια, τα πόδια και τον φίμωσαν. Τον σήκωσαν και τον έβαλαν στην κατάψυξη. Δεν είναι δυνατόν όλα αυτά να τα έκανε μόνη της μία γυναίκα», εκτιμούν αστυνομικοί.

Αυτό που δεν κατέστη δυνατό να διαπιστωθεί από την ιατροδικαστική εξέταση της κυρίας Σουλτάνας Μαριανού είναι το κατά πόσο ο θάνατός του προήλθε μέσα στον καταψύκτη ή έξω από αυτόν. Για το λόγο αυτό αναμένεται να γίνουν και άλλες εξετάσεις, καθώς δεν αποκλείεται να ήταν ζωντανός όταν τοποθετήθηκε μέσα στον καταψύκτη.

Σημειώνεται ότι η 45χρονη λίγες ημέρες πριν από την εξαφάνιση του 63χρονου, είχε αναχωρήσει για τη Βουλγαρία με το ανήλικο παιδί της και έκτοτε δεν επέστρεψε στην Ελλάδα.

---------

Πού στρέφονται οι έρευνες για τον ναυτικό που βρέθηκε στον καταψύκτη

Η Βουλγάρα είναι εύσωμη, ενώ το θύμα ήταν μικροκαμωμένο και θα μπορούσε να τον βάλει μόνη στον καταψύκτη.

Ολα τα σενάρια εξετάζει η αστυνομία αναφορικά με τον τρόπο θανάτου του 65χρονου συνταξιούχου που βρέθηκε μέσα σε καταψύκτη διαμερίσματος στην Καλλιθέα, βασιζόμενη και στα πρώτα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής.

Ο θάνατος του άτυχου άνδρα προήλθε από ασφυξία, αφού ο δράστης ή οι δράστες είχαν κλείσει το στόμα και τη μύτη του με μονωτική ταινία, ενώ είχαν τοποθετήσει από πάνω και σακούλα. Με την ολοκλήρωση των εργαστηριακών εξετάσεων αναμένεται να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να τον σκότωσε η 45χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, με τον οποίο είχε αποκτήσει ένα παιδί, και να τον έβαλε στη συνέχεια στον καταψύκτη. Αλλωστε, όπως υποστηρίζουν αξιωματικοί της Ασφάλειας, η 45χρονη είναι εύσωμη, ενώ το θύμα ήταν μικροκαμωμένο και θα μπορούσε να τον βάλει μόνη της στον καταψύκτη. Πάντως, μέχρι στιγμής, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Ωστόσο εξετάζεται και η πιθανότητα της ύπαρξης συνεργού αλλά και το ενδεχόμενο ο ναυτικός να μεταφέρθηκε στον καταψύκτη όντας ακόμη ζωντανός.

Παράλληλα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας, ενώ υπάρχει «ανοιχτή γραμμή» με την Ιντερπόλ για τον εντοπισμό της υπηκόου Βουλγαρίας και του 27χρονου γιου από τον πρώτο γάμο της.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr και http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.