Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Άγριο έγκλημα στην Κρήτη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένας 55χρονος έσφαξε τη μητέρα του και κατόπιν αυτοκτόνησε.

Ένα ειδεχθές έγκλημα έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας στον Σκινέ του δήμου Πλατανιά, στην Κρήτη, όταν ένας άνδρας σκότωσε τη μητέρα του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Πρόκειται για έναν 55χρονο άνδρα ο οποίος πήρε ένα μαχαίρι και με αυτό σκότωσε την 77χρονη μητέρα του, σύμφωνα με το Flashnews.gr.

Στη συνέχεια ο 55χρονος πήρε ένα κυνηγετικό όπλο, το έστρεψε στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε, κόβοντας το νήμα της ζωής του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 55χρονος πιθανότατα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων καθώς και του Α.Τ. Μουσούρων, που διερευνούν την υπόθεση και διενεργούν αυτοψία στον χώρο.

------------

Μαχαίρωσε πάνω από 40 φορές την ηλικιωμένη μητέρα του

Σοκάρει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης για το έγκλημα στα Χανιά.

Την κατάσταση στην οποία βρισκόταν το βράδυ της Δευτέρας ο 55χρονος μητροκτόνος και αυτόχειρας στον Σκινέ του δήμου Πλατανιά Χανίων, αποκάλυψε η ιατροδικαστική εξέταση της σορού της άτυχης 77χρονης γυναίκας.

Όπως προέκυψε, ο 55χρονος χτύπησε περισσότερες από 40 φορές με το μαχαίρι που κρατούσε την ηλικιωμένη μητέρα του, η οποία έφερε τραύματα σε όλο το σώμα και στο κεφάλι ακόμη και στην περιοχή της καρδιάς τα οποία ήταν και τα θανατηφόρα.

Όμως εντοπίστηκε και μεγάλη μαχαιριά και στην περιοχή του λαιμού που εκτιμάται πως ο 55χρονος την έκανε αφού η 77χρονη είχε πέσει νεκρή, αναφέρει το flashnews.gr.

Αμέσως μετά και ενώ ήταν σε κατάσταση αμόκ, πήρε μια κυνηγετική καραμπίνα και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο.

Η κορύφωση της οικογενειακής τραγωδίας επήλθε όταν οι δύο κόρες της γυναίκας και αδελφές του 55χρονου, πήγαν στο σπίτι ανησυχώντας γιατί δεν έδιναν σημεία ζωής και βρήκαν τις σορούς τους μέσα σε λίμνες αίματος.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr και http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.