Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Τα αδέλφια της ανάγκαζαν 19χρονη να τρώει περιττώματα και να γλείφει την τουαλέτα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Φρικτός θάνατος για την άτυχη κοπέλα που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου.

Σε φυλάκιση συνολικά 56 ετών καταδικάστηκε η οικογένεια της 19χρονης Shahena Uddin που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου ύστερα από χρόνια τρομακτικής κακοποίησης.

Τα αδέλφια της ανάγκαζαν 19χρονη να τρώει περιττώματα και να γλείφει την τουαλέτα

Η άτυχη γυναίκα εξαναγκαζόταν να κάνει απίστευτα πράγματα, όπως να γλείφει τη λεκάνη της τουαλέτας και να τρώει τα ίδια τα περιττώματα της ως τιμωρία π.χ για το ότι έτρωγε με τη λάθος… ταχύτητα.

Βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της στο Watford της Βρετανίας. Την είχαν γρονθοκοπήσει και χτυπήσει με διάφορα αντικείμενα σε τέτοιο βαθμό που οι γείτονες που άκουγαν τους γδούπους νόμιζαν πως κάποιος χτυπούσε κρέας για να το μαλακώσει.

Η 32χρονη νύφη της, Salma Begum καταδικάστηκε σε ισόβια και θα εκτίσει το λιγότερο ποινή 18ετούς φυλάκισης, ένοχη για το φόνο της άτυχης Shahena.

Η 19χρονη περιέγραφε τον εαυτό της ως κακό κι έλεγε πως δεν της αξίζει να ζει σε αυτό τον κακό κόσμο επειδή κατέστρεφε τη ζωή και την ευτυχία όλων.

Οι αρχές επανεξετάζουν τη υπόθεση μετά την παράδοση της κηδεμονίας της Shahena στον αδελφό της Suhail Uddin και τη γυναίκα του Salma, όταν οι γονείς της την εγκατέλειψαν μαζί με τα αδέλφια της.

Τα αδέλφια του θύματος καταδικάστηκαν επίσης σε φυλάκιση για πρόκληση ή ανοχή του θανάτου ενηλίκου και εξαπάτηση της δικαιοσύνης.

Ο 35χρονος Suhail καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια, ο 27χρονος Jewel σε οκτώ, ο 33χρονος Jhuhal σε εννιά, ο 24χρονος Tohel σε έξι και μισό και η 22χρινη Rehena σε πέντε χρόνια φυλάκισης.

Η αστυνομία παραδέχθηκε πως δεν κατάφερε να εξακριβώσει ποιο ήταν το κίνητρο της πολύχρονης κακοποίησης.

Οι ακριβείς συνθήκες θανάτου της Shahena δεν θα αποκαλυφθούν ποτέ καθώς η οικογένειά της έστησε τεράστια επιχείρηση κάλυψης του βίαιου θανάτου της νεαρής κοπέλας, τον περασμένο Οκτώβριο.

Η 19χρονη ζούσε σε καθεστώς τρόμου και ακατάπαυστης κακοποίησης. Είχε ύψος μόλις 1,50 και βάρος 82 κιλά αλλά την ανάγκαζαν να τρώει μεγάλες ποσότητες ρυζιού, να γλείφει τη λεκάνη της τουαλέτας και να κάθεται για ώρα κοιτάζοντας μέσα στο νερό.

Την ανάγκαζαν να τρώει τα ίδια της τα περιττώματα και να κάνει εμετό, να τρώει κομμάτια χαρτί και να στέκεται όρθια για πολλή ώρα όταν εκνεύριζε την οικογένειά της με το να μην τρώει στην ταχύτητα που ήθελαν! Πολλές φορές της στερούσαν και το νερό.

Μετά τον άγριο θάνατό της η οικογένειά της έκρυψε τα αιματοβαμμένα ρούχα της και ανάγκασαν τη μικρότερη αδελφή να περάσει 16 ώρες στο αυτοκίνητο για να μην τη βρει η αστυνομία και της κάνει ερωτήσεις.

Ο ιατροδικαστής περιέγραψε με φρίκη τη μεταθανάτια εικόνα της 19χρονης, εξηγώντας πως πρέπει να τη μαστίγωσαν με κάτι, ειδικά στο στήθος, ενώ είχε μελανιές σε όλο της το κεφάλι και τα μάτια της ήταν μαύρα και πρησμένα.

«Δεν της επέτρεπαν να έχει φίλους, κινητό, πρόσβαση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Γινόταν στόχος όλων των αδελφών της», αναφέρθηκε στο δικαστήριο.

«Η Shahena Uddin υπέστη απερίγραπτη κακοποίηση σωματική και ψυχική, που ήταν ίση με βασανισμό», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.