Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Αναβάθμιση της ποιότητας του ήχου ετοιμάζει η Apple

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σκοπός της εταιρείας η βελτίωση του iTunes Store.

Σύμφωνα με φήμες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, η Apple ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει νέο υψηλότερης ποιότητας audio streaming το 2016, σύμφωνα με πηγές από τη βιομηχανία οι οποίες μίλησαν στο Mac Otakara το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, στο φεστιβάλ Portable Audio στο Tokyo.

H συγκεκριμένη αναφορά τονίζει πως αρκετοί κατασκευαστές εξοπλισμού ήχου έχουν αρχίσει ήδη να ετοιμάζουν τα third-party Lightning cables των συσκευών τους, προκειμένου να προλάβουν οποιαδήποτε κίνηση της Apple για την αναβάθμιση της ποιότητας ήχου που ετοιμάζουν.

Οι φήμες αναφέρουν πως εδώ και αρκετό καιρό η Apple ψάχνει τρόπους και μέσα για να χρησιμοποιήσει κάποια υψηλότερης ποιότητας audio formats για το iTunes Store καθώς και για το Apple Music streaming.

Πριν από 1,5 χρόνο, ο music blogger Robert Hutton υποστήριξε πως η Apple εργάζεται πάνω στη δημιουργία κάποιου high-resolution audio για το iTunes Store, ενώ το Mac Otakara υποστήριξε την ίδια φήμη για κάποιο HD Audio format, καθώς και για νέο hardware το οποίο είναι στο στάδιο του σχεδιασμού και προγραμμάτιζαν να το κυκλοφορήσουν μαζί με την επίσημη κυκλοφορία του iOS 8.

Επίσης, πριν από το 2013, φήμες πάλι είχαν αναφέρει μέσα στο 2012 από τον Neil Young πως ο ίδιος και ο Steve Jobs είχαν συζητήσει κάποιες ιδέες για την αναβάθμιση της ποιότητας ήχου για το περιεχόμενο του iTunes Store. Ωστόσο, τα σχέδια αυτά δεν συνεχίστηκαν και ο ίδιος ο Young προχώρησε στην κυκλοφορία του PonoPlayer μέσα στο 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.