Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Αίσιο τέλος σε ομηρία παιδιών στη Θεσσαλονίκη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αίσιο τέλος είχε τα ξημερώματα της Τρίτης υπόθεση ομηρίας δύο παιδιών από τον πατέρα τους στην περιοχή Ταγαράδων Θεσσαλονίκης.

Ένας πατέρας, στην περιοχή των Ταγαράδων, κρατούσε από χθες το βράδυ κλειδωμένα τα δύο του παιδιά, ηλικίας 4 και 6 ετών, μέσα στο σπίτι, όπου μένει η εν διαστάσει σύζυγός του.

Ο άνδρας, χθες το βράδυ, μπήκε μέσα στο σπίτι που μένει η εν διαστάσει σύζυγός του με τα δύο παιδιά, μάλωσε έντονα με την ίδια και στον καυγά έβγαλε από το σπίτι τη γυναίκα και εκείνος κλειδώθηκε μέσα στο σπίτι μαζί με τα παιδιά.

Σύμφωνα με το mega, στο σημείο βρίσκονταν όλη τη νύχτα διαπραγματευτές της Αστυνομίας προκειμένου να τον πείσουν να βγει. Τα παιδιά κοιμόντουσαν μέσα στο σπίτι και δεν κατάλαβαν τι συμβαίνει.

Πριν από λίγα λεπτά ο σύζυγος βγήκε έξω από το σπίτι και παραδόθηκε στην Αστυνομία.



---------

Ολόκληρο το χρονικό της ομηρίας στη Θεσσαλονίκη


Το δρόμο της δικαιοσύνης παίρνει η υπόθεση της ομηρίας δύο παιδιών από τον πατέρα τους στη Θεσσαλονίκη, η οποία είχε αίσιο τέλος τα ξημερώματα.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τρίτης όταν ο 43χρονος πατέρας πήγε στο σπίτι της πρώην συντρόφου του στην περιοχή Ταγαράδων Θεσσαλονίκης.

Γύρω στις 9.30 το βράδυ οι δύο γονείς διαπληκτίστηκαν έντονα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άντρας έβγαλε τη γυναίκα από τον σπίτι, απειλώντας την με μαχαίρι, κλειδώθηκε μέσα μαζί με τα παιδιά του ηλικίας 4 και 6 ετών και έκλεισε τα πατζούρια.

Η γυναίκα τρομοκρατημένη κάλεσε την αστυνομία.

Ο πατέρας παρέμεινε ταμπουρωμένος με τα δύο παιδιά μέχρι τα ξημερώματα ενώ από την πλευρά της αστυνομίας επιστρατεύτηκε διαπραγματευτής ο οποίος τελικά κατάφερε να τον πείσει να βγει από το σπίτι.

Το ζευγάρι σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ είχε διαπληκτιστεί αρκετές φορές στο παρελθόν με αντικείμενο της διαμάχης τους τις περισσότερες φορές τα παιδιά.

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΪ:



Πηγή: http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.