Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Βρετανική φιλοζωική οργάνωση παρασημοφόρησε την Ντίζελ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η σκυλίτσα της γαλλικής αστυνομίας σκοτώθηκε σε επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

Η σκυλίτσα της γαλλικής αστυνομίας που σκοτώθηκε σε μια αστυνομική επιχείρηση μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι θα παρασημοφορηθεί μετά θάνατον για το «θάρρος» της, ανακοίνωσε σήμερα μια βρετανική οργάνωση για την προστασία των ζώων.

Βρετανική φιλοζωική οργάνωση παρασημοφόρησε την Ντίζελ

Η Ντίζελ, που ήταν βελγικός ποιμενικός, σκοτώθηκε στις 18 Νοεμβρίου σε μια επιχείρηση των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας στο διαμέρισμα όπου βρισκόταν ο άνθρωπος ο οποίος είχε οργανώσει τις επιθέσεις στο Παρίσι. Ο θάνατός της προκάλεσε ένα κύμα συγκίνησης στο Twitter και σχολιάστηκε μέσω της ετικέτας #JeSuisChien.

Η Ντίζελ θα τιμηθεί με το παράσημο Ντίκιν, την υψηλότερη διάκριση για τα ζώα, ανακοίνωσε σήμερα η βρετανική οργάνωση Λαϊκό Ιατρικό Κέντρο για τα Άρρωστα Ζώα (PDSA).

Το παράσημο Ντίκιν, που απονέμεται από το 1943, έχει δοθεί μεταξύ άλλων στα περιστέρια που μετέφεραν μηνύματα πίσω από τις εχθρικές γραμμές κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και στα σκυλιά των ενόπλων δυνάμεων που εντόπιζαν τις βόμβες των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν.

Με το παράσημο Ντίκιν «αναγνωρίζεται η αξιοσημείωτη αίσθηση του καθήκοντος» στο πεδίο των μαχών και η Ντίζελ το δικαιούται ανεπιφύλακτα, υπογράμμισε ο γενικός διευθυντής του PDSA, Ίαν Μακλάφλιν.

Η τελετή για την απονομή του παρασήμου θα γίνει το 2016.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.