Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Γιατί αυτός ο Άγιος Βασίλης είναι ξαπλωμένος στο πάτωμα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένας Άγιος Βασίλης ήταν τόσο αποφασισμένος να έρθει πιο κοντά με ένα μικρό αγόρι, που έπεσε στο πάτωμα, προκειμένου να πετύχει το σκοπό του. Η μητέρα του παιδιού, εκτιμά ότι χρειάστηκαν περίπου 20 λεπτά, αλλά τελικά ο γιος της Brayden, ο οποίος είναι έξι και έχει αυτισμό, χαμογέλασε και στη συνέχεια έδωσε το χέρι του στον Άγιο Βασίλη. Επίσης, η μητέρα ανέφερε ότι ο γιος της γνωρίζει ποιος είναι ο Άγιος Βασίλης, αλλά "είναι λίγο ντροπαλός, όταν συμπαθεί κάποιον."

"Ο Άγιος Βασίλης ξάπλωσε ξαφνικά στο πάτωμα. Και τότε ούτε αυτός, ούτε ο γιος μου μιλούσαν μεταξύ τους. Στη συνέχεια, ο Άγιος Βασίλης άρχισε να παίζει με ένα παιχνίδι που είχε φέρει μαζί του ο Brayden. Ξαφνικά, οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά, χωρίς να έχουν ανταλλάξει ούτε μια λέξη."

"Το άγχος, η αναμονή στις μεγάλες ουρές... Θα ήταν πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες για τον Brayden", είπε η μητέρα του μικρού. "Η συγκεκριμένη προσέγγιση ήταν απλά τέλεια, γιατί δεν του προκάλεσε άγχος".

Να σημειωθεί, πως η όλη ενέργεια ήταν μέρος μιας εκδήλωσης που διοργανώθηκε από την Autism Speaks στο South Park Mall της Βόρειας Καρολίνας, με σκοπό να προσφέρουν χαρά στα παιδιά με αυτισμό.

Δείτε τις φώτο εδώ:






Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.