Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Πρώτη πράξη της δίκης για την υπόθεση Κατσούλη - Οι πρώτες δηλώσεις

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ξεκίνησε χθες στο Μικτό Ορκωτό δικαστήριο Νεάπολης η πολύκροτη δίκη Κατσούλη.

Ο άτυχος άντρας βρήκε τραγικό θάνατο από βίαιο ξυλοδαρμό στο παιχνίδι Ηρόδοτος – Εθνικός στο πλαίσιο του περσινού πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, όταν δέχτηκε επίθεση από οργανωμένους οπαδούς του Ηροδότου.



Κατά τη χθεσινή ακροαματική διαδικασία κατέθεσαν ο πατέρας, η μητέρα και ο αδεφός του Κώστα Κατσούλη, όπου και ζήτησαν από το δικαστήριο να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον τόσο άδικο χαμό του γιου και αδερφού τους.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Κατσούλη, Αλέξης Στεφανάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση στο enikos.gr: «Είναι πραγματικά απίστευτο και θλιβερό πως ένα τέτοιο γεγονός, αντί να μας ενώνει όλους στην αυτονότητη προσπάθεια της τυφλής βίας και του οπαδισμού, να αποτελεί έναυσμα μιας πρωτοφανούς συγκάλυψης υπέρ των κατηγορουμένων από την τοπική κοινωνία. Ψευδομάρτυρες, παντελώς αστήρικτες ιατρικές γνωματεύσεις και ένα απαράδεκτο κατηγορητήριο στήνουν ένα δύσοσμο σκηνικό προστασίας των δραστών. Με την ελπίδα να διαψευστώ, εύχομαι ο θάνατος του Κώστα να αποτελέσει αφετηρία απονομής δικαιοσύνης και αποτροπής παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον».


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.